24 Ιουλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Ράπτης: “Όραμά μας είναι να γίνει ο δήμος μας σημείο αναφοράς για τους άλλους δήμους”. Ο αντιπρόεδρος της παράταξης “Αγαπάμε την πόλη μας” αποκαλύπτεται

Ράπτης: “Όραμά μας είναι να γίνει ο δήμος μας σημείο αναφοράς για τους άλλους δήμους”. Ο αντιπρόεδρος της παράταξης “Αγαπάμε την πόλη μας” αποκαλύπτεται

raptis-oramama-mas-einai-naginei-o-dimos-mas-simeio-anaforas-gia-toys-alloys-dimoys-o-antiproedros-tis-parataxis-agapame-tin-poli-mas-apokalyptetai-brahaminewsgr.jpg

Ράπτης: “Όραμά μας είναι να γίνει ο δήμος μας σημείο αναφοράς για τους άλλους δήμους”. Ο αντιπρόεδρος της παράταξης “Αγαπάμε την πόλη μας” αποκαλύπτεται. Όλη συνέντευξή του.

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΤΡΙΑΝΤΗ

Ράπτης: “Όραμά μας είναι να γίνει ο δήμος μας σημείο αναφοράς για τους άλλους δήμους”

 

Ένας από τους ανθρώπους οι οποίοι ξεκίνησαν την ίδρυση της παράταξης “Αγαπάμε την πόλη μας” είναι ο Γεράσιμος Ράπτης. Όπως αποκαλύπτει στο Brahaminews.gr, μαζί με τον Γιώργο Παπατριανταφύλλου, ξεκίνησαν μαζί το 2015 να κάνουν πράξη το όνειρό τους, να δημιουργήσουν την παράταξη μέσω της οποίας στόχος ήταν να διεκδικήσουν τη δημαρχία του Αγίου Δημητρίου.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει στις δηλώσεις του, κατέχει τον τίτλο του αντιπροέδρου, με πρόεδρο το Γιώργο Παπατριανταφύλλου.

Κι όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μάκης Ράπτης, όπως τον αποκαλούν οι φίλοι και οι συνεργάτες του: “Μετά από ατελείωτες ώρες συζητήσεων ο Γιώργος αποφάσισε να μην μείνουμε στα λόγια και να περάσουμε σε έργα, οπότε τέλη του 2018 και αρχές του 2019 ξεκινήσαμε στην αρχή οι δυο μας.

Γίναμε αποδέκτες κοροϊδίας, ειρωνείας και λασπολογίας από κάποιους σημερινούς αντιπάλους μας. Παρόλα αυτά, όχι μόνο δεν πτοηθήκαμε, αλλά μαζί με μια ομάδα συμπολιτών μας ιδρύσαμε την εθελοντική κίνηση πολιτών «Αγαπάμε την πόλη μας» με Πρόεδρο τον Γιώργο και πρώτο αντιπρόεδρο εμένα”.

Αυτά και άλλο πολλά ενδιαφέροντα αποκαλύπτει στη συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της παράταξης “Αγαπάμε την πόλη μας”. Ας παρακολουθήσουμε τη ροή της συνέντευξής του:

 

 

 

1. Ποιος είναι ο Μάκης Ράπτης πέρα από την ενασχόλησή του με την τοπική αυτοδιοίκηση; Ελεύθερος χρόνος, οικογένεια, σπουδές, χόμπι κλπ;

 

“Γεννήθηκα στην εκπνοή της δεκαετίας του ´60. Το σπίτι μου ήταν δίπλα στο παλιό ταχυδρομείο στην οδό Δήμητρος 9. Φοίτησα στο 8ο και το 16ο δημοτικό, πήγα στο 1ο γυμνάσιο (στρογγυλό) και τελείωσα το ΤΕΛ Αγίου Δημητρίου.

Πρωτοστάτησα στην δημιουργία του μαθητικού κινήματος στη δεκαετία του ´80 ξεκινώντας τις δυναμικές διεκδικήσεις των μαθητών για την καλυτέρευση της σχολικής ζωής.

Έχω πτυχίο στα οικονομικά και κατέχω μεταπτυχιακό τίτλο στη διοίκηση επιχειρήσεων από το ΠΑ.ΠΕΙ.

Είμαι παντρεμένος με την Κωσταντίνα Μητροπούλου και είμαι περήφανος για τα τρία παιδιά μου.

Η επαγγελματική μου δραστηριότητα ξεκίνησε από τα νεανικά μου χρόνια όταν ασχολήθηκα με το εμπόριο και την εστίαση στην περιοχή Σπιθάρι του δήμου μας .

Αυτή τη στιγμή δραστηριοποιούμαι ως ασφαλιστικός και Επενδυτικός σύμβουλος, με δική μου πλέον επιχείρηση και υποκατάστημα στην Πάτρα.

Έχω λάβει παγκόσμια διάκριση από την Libra international ως Κορυφαίος ασφαλιστικός σύμβουλος στον κόσμο.

Παράλληλα, διατηρώ εταιρεία διαχείρισης ακινήτων στον Άγιο Δημήτριο.

Με το Γιώργο μας συνδέει άρρηκτη φιλία από τα παιδικά μας χρόνια, μεγαλώσαμε στην ίδια γειτονιά και επισφραγίσαμε τη φιλία μας έχοντας γίνει κουμπάροι”.

 

 

2. Ποια η αντίδραση της οικογένειάς σας όταν της ανακοινώσατε την απόφασή σας να εμπλακείτε με την τοπική αυτοδιοίκηση; Πως αντιμετωπίζει το θέμα;

 

 

“Έχω την τύχη να έχω την απόλυτη στήριξη της οικογένειάς μου. Όλοι τους αγκάλιασαν την προσπάθειά μου αυτή και μάλιστα δεν είναι τυχαίο ότι τρία άτομα της οικογένειάς μου είναι ενεργά μέλη της παράταξης «Αγαπάμε την πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο. Άλλωστε, κινούνται και ζουν στον Άγιο Δημήτριο και έχουν πλήρη άποψη για τα προβλήματα του δήμου μας”.

 

raptis-oramama-mas-einai-naginei-o-dimos-mas-simeio-anaforas-gia-toys-alloys-dimoys-o-antiproedros-tis-parataxis-agapame-tin-poli-mas-apokalyptetai-brahaminewsgr.jpg1_.jpg.jpg

3. Αληθεύει ότι αποτελείτε τον πρώτο συνεργάτη του Γιώργου Παπατριανταφύλλου με τον οποίο ξεκινήσατε την ίδρυση της παράταξης; Μιλήστε μας για το πως δημιουργήθηκε η παράταξη και ποιες είναι οι βλέψεις της διαχρονικά.

 

 

“Αυτό είναι αλήθεια. Όπως έχω γράψει και στο βιογραφικό μου, ξεκινήσαμε μαζί με το Γιώργο οι δυο μας το 2015.

Τις συναντήσεις μας τις κάναμε στα φιλόξενα γραφεία της εφημερίδας «Αττική γραμμή».

Μετά από ατελείωτες ώρες συζητήσεων ο Γιώργος αποφάσισε να μην μείνουμε στα λόγια και να περάσουμε σε έργα, οπότε τέλη του 2018 και αρχές του 2019 ξεκινήσαμε στην αρχή οι δυο μας.

Γίναμε αποδέκτες κοροϊδίας, ειρωνείας και λασπολογίας από κάποιους σημερινούς αντιπάλους μας. Παρόλα αυτά, όχι μόνο δεν πτοηθήκαμε, αλλά μαζί με μια ομάδα συμπολιτών μας ιδρύσαμε την εθελοντική κίνηση πολιτών «Αγαπάμε την πόλη μας» με Πρόεδρο τον Γιώργο και πρώτο αντιπρόεδρο εμένα.

Αυτή η κίνηση αγκαλιάστηκε από πολλούς πολίτες του δήμου μας, μεγάλωσε και μαζί της μεγάλωσε και η δράση και το όραμά μας. Πλαισιώθηκε από πολλούς ανθρώπους, με καθαρά και νέα πρόσωπα, με την ίδια όμως όρεξη να προσφέρουν στην πόλη μας κι έτσι ξεκίνησε η παράταξη με την ίδια ονομασία.

Όραμά μας είναι να βοηθήσουμε τους δημότες του Αγίου Δημητρίου στην καθημερινότητά τους και να γίνει ο δήμος μας σημείο αναφοράς για τους άλλους δήμους”.

 

raptis-oramama-mas-einai-naginei-o-dimos-mas-simeio-anaforas-gia-toys-alloys-dimoys-o-antiproedros-tis-parataxis-agapame-tin-poli-mas-apokalyptetai-brahaminewsgr.jpg2_.jpg.jpg raptis-oramama-mas-einai-naginei-o-dimos-mas-simeio-anaforas-gia-toys-alloys-dimoys-o-antiproedros-tis-parataxis-agapame-tin-poli-mas-apokalyptetai-brahaminewsgr.jpg3_.jpg.jpg

4. Ποιος ήταν ο λόγος που σας έκανε ν’ ασχοληθείτε με τα κοινά;

 

“Οι δυσκολίες και τα προβλήματα της καθημερινότητας στο δήμο μας και ταυτόχρονα το όραμα του Γιώργου για τον Άγιο Δημήτριο ήταν οι δυο καθοριστικοί παράγοντες που με έπεισαν ότι ο μόνος τρόπος για να βγει ο δήμος μας από το τέλμα είναι μόνο όταν εκλεγεί ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου δήμαρχος της πόλης μας.

Έτσι, θεώρησα υποχρέωσή μου να τον στηρίξω και να αποκτήσω ενεργό ρόλο στην προσπάθειά του.

 

 

5. Έχετε γεννηθεί στον Άγιο Δημήτριο. Πως πιστεύετε ότι μπορείτε να βοηθήσετε την πόλη ν’ αναβαθμιστεί περισσότερο;

 

 

“Είμαι γέννημα-θρέμμα Αγιοδημητριώτης, ξέρω την πόλη, τα καλά της και τα άσχημά της, την έχω ζήσει σε όλα τα χρόνια της ζωής μου και με την εμπειρία που έχω αποκομίσει σίγουρα μπορώ να βοηθήσω να ξεκινήσει η αναβάθμιση της πόλης.

Όραμα του Γιώργου και δικό μου είναι ο Άγιος Δημήτριος να φτάσει τους δήμους που βλέπουμε και ζηλεύουμε”.

raptis-oramama-mas-einai-naginei-o-dimos-mas-simeio-anaforas-gia-toys-alloys-dimoys-o-antiproedros-tis-parataxis-agapame-tin-poli-mas-apokalyptetai-brahaminewsgr.jpg4_.jpg.jpg raptis-oramama-mas-einai-naginei-o-dimos-mas-simeio-anaforas-gia-toys-alloys-dimoys-o-antiproedros-tis-parataxis-agapame-tin-poli-mas-apokalyptetai-brahaminewsgr.jpg5_.jpg.jpg raptis-oramama-mas-einai-naginei-o-dimos-mas-simeio-anaforas-gia-toys-alloys-dimoys-o-antiproedros-tis-parataxis-agapame-tin-poli-mas-apokalyptetai-brahaminewsgr.jpg6_.jpg.jpg raptis-oramama-mas-einai-naginei-o-dimos-mas-simeio-anaforas-gia-toys-alloys-dimoys-o-antiproedros-tis-parataxis-agapame-tin-poli-mas-apokalyptetai-brahaminewsgr.jpg7_.jpg.jpg raptis-oramama-mas-einai-naginei-o-dimos-mas-simeio-anaforas-gia-toys-alloys-dimoys-o-antiproedros-tis-parataxis-agapame-tin-poli-mas-apokalyptetai-brahaminewsgr.jpg8_.jpg.jpg raptis-oramama-mas-einai-naginei-o-dimos-mas-simeio-anaforas-gia-toys-alloys-dimoys-o-antiproedros-tis-parataxis-agapame-tin-poli-mas-apokalyptetai-brahaminewsgr.jpg9_.jpg.jpg raptis-oramama-mas-einai-naginei-o-dimos-mas-simeio-anaforas-gia-toys-alloys-dimoys-o-antiproedros-tis-parataxis-agapame-tin-poli-mas-apokalyptetai-brahaminewsgr.jpg10.jpg.jpg raptis-oramama-mas-einai-naginei-o-dimos-mas-simeio-anaforas-gia-toys-alloys-dimoys-o-antiproedros-tis-parataxis-agapame-tin-poli-mas-apokalyptetai-brahaminewsgr.jpg11.jpg.jpg raptis-oramama-mas-einai-naginei-o-dimos-mas-simeio-anaforas-gia-toys-alloys-dimoys-o-antiproedros-tis-parataxis-agapame-tin-poli-mas-apokalyptetai-brahaminewsgr.jpg12.jpg.jpg raptis-oramama-mas-einai-naginei-o-dimos-mas-simeio-anaforas-gia-toys-alloys-dimoys-o-antiproedros-tis-parataxis-agapame-tin-poli-mas-apokalyptetai-brahaminewsgr.jpg13.jpg.jpg

 

6. Θα ήθελα την τοποθέτηση – κριτική σας με μία λέξη για το καθένα πολιτικό πρόσωπο

του δήμου.

 

Μαρία Ανδρούτσου… (Ανεπαρκής)

Χρήστος Πρεκετές (Κουρασμένος)

Γιώτα Δήμου… (Τίμια)

Στέλιος Μαμαλάκης… (Μη γνώστης του δήμου)

Γιώργος Παπατριανταφύλλου… (Παθιασμένος οραματιστής)

 

 

7. Αν η παράταξή σας εκλεγεί διοίκηση, από ποιο τομέα πιστεύετε ότι μπορείτε να βοηθήσετε τα μέγιστα;

 

 

“Εάν αποφασίσει ο δήμαρχος ότι μπορώ να προσφέρω μέσα από κάποια συγκεκριμένη θέση θα είναι τιμή μου να προσφέρω. Ωστόσο, δεν είναι αυτοσκοπός- η προσφορά είναι θέμα βούλησης και όχι θέσης: εκείνος που θέλει και μπορεί να βοηθήσει, βοηθά από όπου κι αν βρίσκεται. Το μόνο βέβαιο είναι πως είμαι στο πλευρό του Γιώργου και της παράταξης για ό,τι χρειαστεί”.

 

 

8. Θα ήθελα ν’ αναφερθείτε στα πιο σημαντικά σημεία του προγράμματος της παράταξής σας.

 

“Όλα τα σημεία του προγράμματος είναι σημαντικά. Εγώ όμως ξεχωρίζω την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, το Led φωτισμό, το κολυμβητήριο και το πάρκο Ασυρμάτου. Φυσικά εξέχουσας σημασίας είναι και η κοινωνική πολιτική, υπάρχουν τεράστιες ανάγκες στις ευπαθείς ομάδες του δήμου μας κι εξίσου τεράστια περιθώρια βελτίωσης στην κάλυψης τους”.

 

 

9. Ποια η κριτική σας για τα έργα στην πόλη; Για την Αγίου Δημητρίου, το γήπεδο, τον Ασύρματο και γενικά για όλες τις δραστηριότητες;

 

 

“Δυστυχώς τα περισσότερα έργα που έχουν γίνει στην πόλη δίνουν την εντύπωση πως έχουν γίνει με τη λογική «άρπα – κόλλα».

Ειδικά αυτό το έργο με τη «διαπλάτυνση» της Αγίου Δημητρίου, για το οποίο – όπως παραδέχτηκε και ο συγκοινωνιολόγος που έφερε ο δήμος στην διαβούλευση του 6ου δημοτικού σχολείου, δεν έγινε ποτέ μελέτη σχετικά με την την συμφόρηση και αποσυμφόρηση της λεωφόρου. Το πρόβλημα αυτό το βιώνουμε ήδη.

Να πούμε για το γήπεδο ποδοσφαίρου που μετά από πέντε χρόνια μπήκε επιτέλους χλοοτάπητας και μάλιστα αμφιβόλου ποιότητας; Για το ταρτάν γύρω γύρω από το χώρο, το οποίο είναι μέσα στις τρύπες και τις λακκούβες; Το ότι έχει γίνει σταθμός μεταφόρτωσης σκουπιδιών κάτω από τη μύτη και τα πνευμόνια των παιδιών μας που αθλούνται;

Το ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα στον Ασύρματο 13 χρόνια τώρα, ότι η δημοτική αρχή δεν είχε την ικανότητα έστω να ξεκινήσει το πάρκο;;!!!

Ότι ολόκληρος ο δήμος δεν έχει ένα κανονικό κολυμβητήριο, και τα παιδιά του δήμου αναγκάζονται και μεταναστεύουν σε άλλους δήμους για να αθληθούν;

Σας υπενθυμίζω ότι βρισκόμαστε στο 2023 και ο δικός μας δήμος- εκτός από τα παραπάνω, έχει χιλιάδες άλλες ελλείψεις. Αυτά είναι μόνο η κορυφή από το παγόβουνο.

Είναι ο δήμος μας λοιπόν ένας σύγχρονος δήμος;;;”.

 

 

10. Πως οραματίζεστε το αύριο της πόλης;

 

“Οραματίζομαι το αύριο της πόλης όπως και ο Γιώργος, όπως και όλα τα παιδιά της παράταξης και όπως όλοι οι δημότες μας: Έναν δήμο σύγχρονο, έναν δήμο που αρχή του θ’ αποτελεί το υψηλό βιοτικό επίπεδο του πολίτη του. Έναν δήμο που θα κρατάει τους πολίτες του στην αγκαλιά του με την αγορά του, τις παροχές και τις υπηρεσίες του.

Ένα δήμο που θα έχει τις ίδιες και περισσότερες παροχές για όλους τους πολίτες του, χωρίς διακρίσεις και κατεστημένα.

Όταν ο κόσμος εμπιστευτεί τα κλειδιά του δήμου στο Γιώργο Παπατριανταφύλλου πραγματικά πιστεύω ότι θα τον μετατρέψει σε έναν από τους καλύτερους του λεκανοπεδίου”.

 

 

11. Πως θα κρίνατε το επίπεδο των ανθρώπων που ασχολούνται με την τοπική αυτοδιοίκηση στην πόλη μας;

 

“Δεν θα ήθελα να εκφράσω γνώμη. Σίγουρα έχουν γίνει κάποια πράγματα. Αλλά αν κάνετε μία βόλτα στην πόλη μας θα βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα”.

 

 

12. Η ενασχόληση με την τοπική αυτοδιοίκηση θα σας απορροφήσει και θα έχετε ελάχιστο χρόνο ενδεχομένως για τον εαυτό σας και την προσωπική σας ζωή. Τι σας λέει η σύζυγός σας γι αυτό; Σας έχει ζητήσει ν’ αλλάξετε γνώμη και να μην ασχοληθείτε τελικά με την αυτοδιοίκηση;

 

“Πολλές φορές στη ζωή μας είμαστε υποχρεωμένοι να παίρνουμε κάποιες αποφάσεις ακόμα και αν αυτές δυσκολεύουν τη ζωή μας ή το προσωπικό μας πρόγραμμα.

Όταν όμως πρόκειται για το κοινό καλό, είναι υποχρέωση όλων μας να επιλέξουμε το συνολικό όφελος”.

 

 

13. Για ποιο λόγο ή για ποιους λόγους θα ζητούσατε από τους ψηφοφόρους του Αγίου Δημητρίου να ψηφίσουν την παράταξη του Γιώργου Παπατριανταφύλλου κι εσάς φυσικά;

 

“Βγαίνουμε μπροστά και ζητάμε από τους πολίτες του Αγίου Δημητρίου να μας εμπιστευτούν την πόλη όχι μόνο γιατί έχουμε ένα συγκεκριμένο όραμα, αλλά γιατί έχουμε δουλέψει επάνω στο πρόγραμμα που έχουμε καταρτίσει εδώ και τέσσερα χρόνια.

Έχει γίνει συστηματική και επιστημονική εργασία, ώστε μόλις οι πολίτες μας αναδείξουν ως διοίκηση να αρχίσουμε δουλειά.

Δεν περιμένουμε να εκλεγούμε για να να ψάξουμε τότε να βρούμε πως θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τα έργα που έχουμε σχεδιάσει.

Εμείς είμαστε έτοιμοι.

Όσον αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, προτείνω στον κόσμο να ψηφίσει τον Γιώργο και την παράταξη ώστε να μπορέσει να αποδείξει πως είναι έτοιμος να βγάλει το δήμο μας από τη στασιμότητα και να τον κάνει να προοδεύσει. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον από τους συνυποψηφίους μου- είμαστε όλοι μία ομάδα με πάθος να φτιάξουμε το δήμο μας. Με όρεξη για να βοηθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση είτε εκλεγούμε, είτε όχι”.

 

 

14. Τι σας συναρπάζει και σας εξιτάρει σε έναν άνθρωπο και ιδίως σε ένα πολιτικό πρόσωπο;

 

“Με συναρπάζει όταν βλέπω πολιτικούς οι οποίοι έχουν οξυδέρκεια, όραμα, πάθος και αντίληψη των προβλημάτων.

Αυτούς τους ανθρώπους τους θαυμάζω και θέλω να βρίσκομαι κοντά, να βοηθάω αυτούς που προσπαθούν να εξελίξουν τα πάντα προς το καλύτερο”.

 

 

15. Πως σχολιάζετε την συγκρότηση του ψηφοδελτίου που συμμετέχετε;

 

“Η παράταξη «Αγαπάμε την πόλη μας « και το ψηφοδέλτιό μας απευθύνεται στους γειτονιές και στον απλό δημότη. Άλλωστε, 90 % των υποψηφίων αποτελείται από αυτούς τους ανθρώπους.

Ανθρώπους της γειτονιάς σας, ανθρώπους της καθημερινότητας. Χωρίς στήριξη από πολιτικούς μηχανισμούς και συμφέροντα.

Δεν είναι τυχαίο πως σχεδόν όλοι κατεβαίνουμε για πρώτη φορά στον πολιτικό στίβο.

Η κατάσταση είναι οριακή, τα χρόνια με την ίδια τοπική είναι παρά πολλά, καιρός είναι οι δημότες να πάρουν την τύχη τους στα χέρια τους”.

 

 

16. Οι φιλοδοξίες σας μέχρι που φτάνουν;

 

 

“Δεν έχω πολιτικές φιλοδοξίες. Έχω όμως ένα όραμα και μία σκέψη: σε τέσσερα με πέντε χρόνια από τώρα να πάω στο νέο πάρκο Ασυρμάτου, να καθίσω σ’ ένα παγκάκι και να απολαύσω το πράσινο μαζί με τα παιδιά μου και τους κατοίκους του Αγίου Δημητρίου”.

 

 

17. Για τους κατοίκους και ψηφοφόρους του Αγίου Δημητρίου, τι έχετε να πείτε; Ψηφίζουν κατά συνείδηση;

 

“Πιστεύω πως εν έτει 2023 οι δημότες δεν επιλέγουν κομματικά πρόσημα και δεν καθοδηγούνται από στείρες πολιτικές αντιπαλότητας, αλλά θα ψηφίσουν με γνώμονα το καλό της πόλης και θα επιλέξουν τον πιο άξιο για τον τόπο μας, τον Γιώργο Παπατριανταφύλλου”.

 

 

18. Ποια λέξη σας ταιριάζει. Άγιο Δημήτριος ή Μπραχάμι και γιατί;

 

“Το Μπραχάμι είναι ο τόπος που μεγαλώσαμε, με τα ρέματα και τους χωματόδρομους και είμαι περήφανος γι’ αυτό.

Είναι καιρός όμως- για να μη πω πως έχει αργήσει και πολύ μάλιστα, να εξελιχτεί και στην κυριολεξία σε Άγιο Δημήτριο, όχι μόνο λεκτικά.

Και για αυτό ακριβώς θα παλέψουμε μόλις εκλεγούμε, όπως δουλεύουμε τόσα χρόνια”.

 

 

19. Ποιο είναι το στοιχείο εκείνο που μπορεί να κάνει τον Γιώργο Παπατριανταφύλλου να ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους αυτοδιοικητικούς αντιπάλους του και το οποίο δεν έχουν εκείνοι; Τον κάνει να ξεχωρίζει, και τον επιλέγετε για να συμπορευτείτε στον κοινό αυτοδιοικητικό αγώνα για το καλό της πόλης;

 

 

“Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο Γιώργος κινείται σε όλες τις γειτονιές του δήμου και προσφέρει έργο.

Είναι ο μόνος που πήγε στον απλό πολίτη, στη βάση και δεν κινήθηκε μέσα από πολιτικά γραφεία και κέντρα, για να πάρει κάποιο χρίσμα από δεξιά ή αριστερά.

Οι πολιτικοί του αντίπαλοι έχουν δείξει διαφορετικά δείγματα γραφής και δεν έχουν γράψει ούτε το ένα εκατοστό από τα χιλιόμετρα του Γιώργου που όργωσε και οργώνει όλο τον δήμο σπιθαμή προς σπιθαμή, ακούγοντας τους δημότες, καταγράφοντας τα προβλήματα, μελετώντας τις εναλλακτικές και σχεδιάζοντας τις λύσεις”.

 

 

21. Αν η παράταξή σας δεν καταφέρει να εκλεγεί διοίκηση, θα εγκαταλείψετε την ενασχόλησή σας με τα κοινά ή θα συνεχίσετε να δίνετε τον αγώνα σας;

 

“Πιστεύω ότι θα συνεχίσω την ενασχόληση μου με τα κοινά, και μάλιστα θα την εντατικοποιήσω, αφού θα είμαστε η νέα δημοτική αρχή”.

 

 

 

22. Υπάρχει κάτι άλλο κύριε Ράπτη που θα θέλατε να συμπληρώσετε ολοκληρώνοντας τη συνέντευξή μας; Για την οποία θα ήθελα φυσικά να σας ευχαριστήσω.

 

“Ναι, υπάρχει κάτι ακόμα που θα ήθελα να προσθέσω: προσκαλώ όλους τους δημότες του Αγίου Δημητρίου να στηρίξουν την προσπάθειά μας για ένα νέο καλύτερο αύριο στο δήμο μας.

Για να αποκτήσει επιτέλους ο δήμος μας τη θέση που του αρμόζει, ανάμεσα σε όλους τους μεγάλους δήμους που υπάρχουν γύρω μας και να πάψουμε να είμαστε ο φτωχός συγγενής των νοτίων προαστίων.

Πρέπει και μπορούμε να γίνουμε το φωτεινό παράδειγμα και όχι το κακό σημείο αναφοράς. Κύριε Τριάντη και εγώ σας ευχαριστώ για την φιλοξενία σας”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ