19 Μαΐου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Οργισμένη απάντηση Πρεκετέ στην ανακοίνωση της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ για στήριξη σε Μαμαλάκη. Το επόμενο βήμα του επικεφαλής της Νέας Πνοής Προοπτικής

Οργισμένη απάντηση Πρεκετέ στην ανακοίνωση της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ για στήριξη σε Μαμαλάκη. Το επόμενο βήμα του επικεφαλής της Νέας Πνοής Προοπτικής

Οργισμένη απάντηση Πρεκετέ στην ανακοίνωση της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ για στήριξη σε Μαμαλάκη. Το επόμενο βήμα του επικεφαλής της Νέας Πνοής Προοπτικής. Όλο το ρεπορτάζ.

 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

Οργισμένη απάντηση Πρεκετέ στην ανακοίνωση της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ για στήριξη σε Μαμαλάκη

 

Οργισμένη και αυστηρή απάντηση γεμάτη με υπονοούμενα έδωσε ο Χρήστος Πρεκετές, μέσω δελτίου Τύπου το οποίο εξέδωσε. Ο επικεφαλής της Νέας Πνοής Προοπτικής, παίρνει θέση στην τοποθέτηση της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Αγίου Δημητρίου, σε σχετική της ανακοίνωσή της, μέσω της οποίας επισημαίνει ότι από την πλευρά της θα υπάρξει ανοικτή στήριξη προς την παράταξη “ΜΕΛΛΟΝ” του Στέλιου Μαμαλάκη.

Ο Χρήστος Πρεκετές, εκτός του ότι καυτηριάζει κι επικρίνει την υπάρχουσα διοίκηση της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Αγίου Δημητρίου, παράλληλα, προϊδεάζει για την επόμενη κίνησή του, με αφορμή της στάση αυτή της τοπικής οργάνωσης, η οποία σύμφωνα με τις επισημάνσεις του αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση και να ταράξει τα νερά του πολιτικού τοπίου στην πόλη.

 

Το χρονικό του ρεπορτάζ

Ας δούμε λοιπόν παρακάτω το χρονικό του ρεπορτάζ και πως εξελίχτηκαν τα γεγονότα με χρονολογική σειρά.

 

Η ανακοίνωση της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Αγίου Δημητρίου

 

 

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, η ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Αγίου Δημητρίου, εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας εκφράζει τη στήριξή της στην παράταξη του Στέλιου Μαμαλάκη “ΜΕΛΛΟΝ” στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για την ανάδειξη του νέου δημάρχου στον Άγιο Δημήτριο.

 

Το δελτίο Τύπου ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Αγίου Δημητρίου

 

Το πλήρες κείμενο του δελτίου Τύπου το οποίο εξέδωσε ο φορέας της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Αγίου Δημητρίου, αναφέρει:

“Την Τετάρτη 20/09/2023, στα γραφεία της ΔΗΜ. Τ.Ο Αγίου Δημητρίου , πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση της ΔΗΜ.Τ.Ε με θέμα τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.
Κατά τη συνεδρίαση, υπήρξε εισήγηση, η οποία υπερψηφίστηκε με ευρύτατη πλειοψηφία, όπως η ΔΗΜ.Τ.Ο, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις τοπικές πολιτικές παραμέτρους, αποφασίσει να παράσχει στήριξη στη δημοτική παράταξη που συντάσσεται σε μεγαλύτερο βαθμό με τις αρχές και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας. Η συγκεκριμένη δε διαδικασία, περί χορήγησης στήριξης σε δημοτική παράταξη, αποτελεί για την ΔΗΜ.Τ.Ο Αγίου Δημητρίου συνήθη πρακτική η οποία επαναλαμβάνεται σε κάθε προεκλογική περίοδο.
Κατόπιν τούτων έλαβε χώρα η ψηφοφορία και με πλειοψηφία επτά (7) ψήφους υπέρ, μία (1) κατά , δύο (2) λευκά (μεταξύ των οποίων της Προέδρου) αποφασίστηκε όπως η ΔΗΜ.Τ.Ο Αγίου Δημητρίου παράσχει στήριξη στην δημοτική παράταξη «ΜΕΛΛΟΝ-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΜΑΛΑΚΗΣ». Στην ψηφοφορία δεν συμμετείχε ένα αιρετό μέλος.

Η Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο Σιδέρη Σοφία
Ο Γραμματέας
Αλεξόπουλος Κωνσταντίνος — στην πόλη Αγιος Δημητριος”.

orgismeni-apantisi-prekete-stin-anakoinwsi-tis-dimto-nd-gia-stirixi-se-mamalaki-to-epomeno-vima-toy-epikefalis-tis-neas-pnois-prooptikis-brahaminewsgr.jpg

 

Η απάντηση και το δελτίο Τύπου του Χρήστου Πρεκετέ

Από την πλευρά του Χρήστος Πρεκετές, εξέδωσε το παρακάτω δελτίο Τύπου:

 

“ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΡΕΚΕΤΕ. Ως ο τελευταίος εκλεγμένος Πρόεδρος της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – και μάλιστα με συντριπτικο ποσοστό- μετά μεγάλης μου λύπης διαπιστώνω ο,τι η «κατρακύλα» της δεν έχει σταματημό. Δυστυχώς οι απανωτές μεθοδεύσεις επιπέδου Καφενείου προς στήριξη Υποψηφίου δημάρχου που δεν είναι καν εγγεγραμμένος ως μέλος της ,αμέσως μετά την αποχώρηση μου για Αυτοδιοικητικούς λόγους ,στα πλαίσια της έντιμης στάσης μου προς την διαχρονική πορεία μου και του Δημοτες αλλά και προς τον κομματικό μηχανισμό της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που πηρε την επίσημη απόφαση της ΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ παρά μόνο στήριξη και πολιτικό χαρακτήρα σε υποψηφιότητες Περιφερειαρχών . Δυστυχώς η ΔΟΤΗ πρόεδρος της που με αντικατέστησε με απόφαση του οργανωτικού της Νεας Δημοκρατίας μέ μόνο γνώμονα να κρατήσει ισορροπίες εν οψι περιφερειακών εκλογών ήδη παραπαίει και φαίνεται κατώτερη των περιστάσεων συνεπής στην λαϊκή θυμοσοφία « Όταν λείπει ο γάτος χορεύουν τα ποντίκια» Όχι μη σεβόμενη εμένα και την υποψηφιότητά μου ως εκλεγμένο προκάτοχο της αλλά δε σεβαστηκε πρώτιστα τις κομματικές επιταγές. Απλά και μόνο ως υποχείρια για να ενισχύσει συγγενικό της πρόσωπο το οποίο συμμετέχει σε αντίπαλο αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτι αλλά και να μεροληπτήσει εκ θέσεως υπέρ του ψηφοδελτίου αυτού . Δυστυχώς παρά το νεαρό της ηλικίας της εκφράζει τις πιο παλαιοκομματικές μεθοδεύσεις τύπου Μαυρογιαλούρου Ένα ψηφοδέλτιο που μετά από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις προσπαθεί να στηριχτεί σε αποκόμματα εφημερίδων και σε παραπληροφόρηση από κομματικά γραφεία δήθεν φιλια προσκείμενων σε αυτό . Επειδή οι δεξιοί ψηφοφόροι στον Αγιο Δημήτριο πρέπει να μάθουν όλη την αλήθεια που με αφορά ως τελευταίο εκλεγμένο πρόεδρο τους τον όποιον οι ίδιοι με δημοκρατικές διαδικασίες ανέδειξαν καθως και όλα τα παρασκήνια θα έρθω σε άμεση επικοινωνία με το Οργανωτικό της Νεας Δημοκρατίας και αναλόγως θα προβώ σε περαιτέρω δηλώσεις . Διοτι ο σεβασμος σε πολιτικές αρχές και η έντιμη στάση μου δεν πρέπει να παραφράζεται και διότι η πολιτικη αγυρτεία που επιπολάζει τελευταί α στον Άγιο Δημήτριο πρέπει να λάβει ένα τέλος. Και όλοι αυτοί θα πάρουν την τελική απάντηση που τους αρμόζει στις 8 Οκτωβρίου . Γιατί εκεί δε θα’ναι debate στο οποίο διά της απουσίας τους ορισμένοι θα προσπαθήσουν να κρυφτούν .Θα είναι η κάλπη και η φωνή του λαού που θα μιλήσει ‼️”.
Σίγουρα οι εξελίξεις αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αναμένεται να καθορίσουν πολιτικές εξελίξεις στον Άγιο Δημήτριο ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

 

orgismeni-apantisi-prekete-stin-anakoinwsi-tis-dimto-nd-gia-stirixi-se-mamalaki-to-epomeno-vima-toy-epikefalis-tis-neas-pnois-prooptikis-brahaminewsgr.jpg2_.jpg.jpg

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ