30 Νοεμβρίου 2023

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Κοκοτσάκης: Η ήρεμη δύναμη της αυτοδιοίκησης. Αειθαλής, κυκλοφορεί με το παπάκι του και δεν αγχώνεται

Κοκοτσάκης: Η ήρεμη δύναμη της αυτοδιοίκησης. Αειθαλής, κυκλοφορεί με το παπάκι του και δεν αγχώνεται

koktsakis-i-iremi-dynami-tis-aytodioikisis-aeithalis-kykloforei-me-to-papaki-toy-kai-den-aghwnetai-brahaminewsgr.jpg6_.jpg.jpg

Κοκοτσάκης: Η ήρεμη δύναμη της αυτοδιοίκησης. Αειθαλής, κυκλοφορεί με το παπάκι του και δεν αγχώνεται. Αποκαλυπτικός στη συνέντευξή του.

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΤΡΙΑΝΤΗ

Κοκοτσάκης:Η ήρεμη δύναμη της αυτοδιοίκησης

 

 

Ασχολείται με την αυτοδιοίκηση, τουλάχιστον 15 χρόνια. Κυκλοφορεί στον Άγιο Δημήτριο με το παπάκι του και είναι περιζήτητος. Ο ίδιος δηλώνει φανατικός λάτρης του Αγίου Δημητρίου, ενώ σε όσους τον ρωτούν γιατί είναι τόσο λαοφιλής και σαρώνει σε ψήφους, απαντά ότι: “Δεν αγχώνομαι. Βοηθάω τους δημότες όσο μπορώ. Αφήνω τον κόσμο να πάρει τις δικές του αποφάσεις”.

Θέλετε να μάθετε κι άλλα για τον αειθαλή Γιώργο Κοκοτσάκη που διεκδικεί την ψήφο των δημοτών του Αγίου Δημητρίου για δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Χρήστου Πρεκετέ “Νέα Πνοή Προοπτική”;.

Τότε, δεν έχετε παρά να διαβάσετε τη συνέντευξη που μου παραχώρησε στην ηλεκτρονική μου εφημερίδα Brahaminews.gr…

 

1. Μπορείτε να μας μιλήσετε για εσάς για να σας γνωρίσουμε καλύτερα;

 

“Ονομάζομαι Γιώργος Κοκοτσάκης, έχω γεννηθεί στην Κρήτη, στο Ρέθυμνο και αγαπώ ιδιαίτερα τον Άγιο Δημήτριο, καθώς έχω συνδέσει τη ζωή μου με την πόλη αυτή, αφού είμαι κάτοικός της τουλάχιστον 50 χρόνια.
Ήμουν ελεύθερος επαγγελματίας, καθώς διατηρούσα επιπλοποιείο στον Άγιο Δημήτριο επί σειρά ετών. Είμαι παντρεμένος κι έχω δύο παιδιά και τέσσερα εγγόνια.
Ο λόγος που αγαπάω ιδιαίτερα τον Άγιο Δημήτριο, είναι γιατί εδώ υλοποίησα όλα μου τα όνειρα και θέλω η πόλη αυτή να πάει ακόμη ψηλότερα”.

koktsakis-i-iremi-dynami-tis-aytodioikisis-aeithalis-kykloforei-me-to-papaki-toy-kai-den-aghwnetai-brahaminewsgr.jpg7_.jpg.jpg

2. Πόσα χρόνια ασχολείστε με την αυτοδιοίκηση; Και τι ήταν αυτό που σας ώθησε ν’ αποφασίσετε να κάνετε πράξη την ένταξή σας σε μία παράταξη και να δηλώσετε υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος;

 

“Ασχολούμαι τουλάχιστον 12 χρόνια με τα κοινά, έχοντας ενεργή συμμετοχή με την ένταξή μου σε παράταξη. Ξεκίνησα με την παράταξη του αείμνηστου Νίκου Λαζαρόπουλου και με την πάροδο του χρόνου, μεταπήδησα στην παράταξη του Χρήστου Πρεκετέ, στην οποία ανήκω μέχρι και σήμερα. Ο λόγος που με έκανε ν’ ασχοληθώ ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση, ήταν τα παράπονα που άκουγα από τους δημότες όταν πολλοί από αυτούς με επισκέπτονταν στην επιχείρησή μου και στις συζητήσεις που κάναμε, είχαμε εκτενή αναφορά στα δρώμενα της πόλης. Αυτό που με έβαλε σε μεγάλο προβληματισμό και σε συνδυασμό με τις δικές μου ανησυχίες γύρω από την ανάπτυξη της πόλης, πήρα την απόφαση να βοηθήσω θέτοντας υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος”.

 

3. Πως δέχτηκε η οικογένειά σας την απόφασή σας αυτή ν’ ασχοληθείτε με τα κοινά; Σας στηρίζει;

 

“Στην αρχή ήταν λίγο διστακτικοί. Στη συνέχεια όμως, βλέποντας το πάθος και το έντονο ενδιαφέρον μου, ήρθαν δίπλα μου και είναι αρωγοί της προσπάθειάς μου για να βελτιώσουμε όλοι μαζί τις συνθήκες που επικρατούν στον Άγιο Δημήτριιο, φροντίζοντας για το καλύτερο της πόλης”.

koktsakis-i-iremi-dynami-tis-aytodioikisis-aeithalis-kykloforei-me-to-papaki-toy-kai-den-aghwnetai-brahaminewsgr.jpg8_.jpg.jpg

4. Σας αποκαλούν η ήρεμη δύναμη των εκλογών. Ωστόσο καταφέρνετε να φτάνετε πολύ ψηλά σε σταυρούς. Ποιο είναι το μυστικό που κάνει τον κόσμο να σας εμπιστεύεται και να σας εκλέγει δημοτικό σύμβουλο;

“Η αλήθεια είναι ότι γενικά δεν αγχώνομαι. Αφήνω τον κόσμο να πάρει τις δικές του αποφάσεις. Όλοι γνωρίζουν το ενδιαφέρον και τη μαχητικότητά μου για την πόλη. Εγώ αυτό που κάνω από τη μεριά μου είναι να βρίσκομαι συνέχεια δίπλα στους δημότες και με το δικό μου διακριτικό τρόπο να προσπαθώ να δίνω λύσεις και ν’ απαλύνω τα προβλήματά τους. Όλοι είμαστε άνθρωποι και όλοι πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλον”.

 

5. Είστε αναγνωρίσιμος στην πόλη. Σας σταματάει ο κόσμος στο δρόμο; Τι σας λέει;

 

“Αναγνωρίσιμος είναι ο κάθε πολίτης κι αυτό πάντα το σέβομαι. Ο κόσμος με γνωρίζει από την προσφορά μου σ’ αυτόν. Αλήθεια είναι ότι αρκετοί με σταματούν στο δρόμο, ενώ και το τηλέφωνό μου χτυπάει συνέχεια. Ο καθένας έχει και ένα πρόβλημα που προσπαθώ μέσα από τις καθημερινές επαφές μου με ανθρώπους που γνωρίζω στην αυτοδιοίκηση, να βοηθήσω. Γενικά μου αρέσει να προσφέρω”.

 

6. Αν κι έχετε αυτοκίνητο και φυσικά την άνεση, εσείς προτιμάτε να κυκλοφορείτε με το παπάκι σας. Είστε τόσο απλός; Τι σας λένε οι συνάδερφοί σας γι αυτό;

“Το παπάκι είναι για μένα τρόπος ζωής ή καλύτερα τρόπος μετακίνησης. Θέλω να έχω άμεση πρόσβαση σε όλα σημεία του δήμου. Γι αυτό λοιπόν η μετακίνηση με το παπάκι είναι πιο εύκολη. Όχι οι συνέδρφοί μου δεν με ειρωνεύονται. Απεναντίας με παροτρύνουν να κινούμαι μ’ αυτό τον τρόπο. Μάλιστα, πολλοί από τους δημοτικούς συμβούλους έχουν παρακινηθεί από μένα κι έχουν αγοράσει κι εκείνοι μηχανές για να κινούνται εύκολα και γρήγορα”.

koktsakis-i-iremi-dynami-tis-aytodioikisis-aeithalis-kykloforei-me-to-papaki-toy-kai-den-aghwnetai-brahaminewsgr.jpg9_.jpg.jpg

 

7. Γιατί επιλέξατε να ενταχθείτε στην παράταξη του Χρήστου Πρεκετέ; Γιατί ζητάτε από τον κόσμο να ψηφίσει τη Νέα Πνοή Προοπτική και φυσικά κι εσάς;

 

“Ο Χρήστος Πρεκετές με εμπνέει σαν ηγέτης. Συμφωνώ απόλυτα με το πρόγραμμά του και θεωρώ ότι αξίζει να γίνει δήμαρχος στον Άγιο Δημήτριο. Αγαπάει την πόλη, δραστηριοποιείται σ’ αυτή και το πρόγραμμά του είναι μεγαλόπνοο και ικανό να αναβαθμίσει τον Άγιο Δημήτριο.
Γι αυτούς τους λόγους θεωρώ ότι αξίζει οι δημότες να του δώσουν την ψήφο εμπιστοσύνης κι εγώ δίπλα του να συνεισφέρω τα μέγιστα και σε όποιο τομέα μου ζητηθεί”.

koktsakis-i-iremi-dynami-tis-aytodioikisis-aeithalis-kykloforei-me-to-papaki-toy-kai-den-aghwnetai-brahaminewsgr.jpg10.jpg.jpg

8. Είστε αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αγίου Δημητρίου; Τι σημαίνει αυτό για εσάς;

 

“Πρώτα από όλα είναι μία θέση που αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα. Και θα ήθελα να ευχαριστήσω το Χρήστο Πρεκετέ που με πρότεινε. Παράλληλα, ευχαριστώ και τους συναδέρφους μου στο δημοτικό συμβούλιο για την άψογη συνεργασία που έχουμε σε όλα τα θέματα κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων και όχι μόνο”.

 

9. Τι λείπει από την πόλη του Αγίου Δημητρίου;

“Πολλά μπορούν να επιτευχθούν για το καλύτερο της πόλης. Όλα υπάρχουν στο πρόγραμμα του Χρήστου Πρεκετέ”.

 

10. Κλείνοντας θα θέλατε να προσθέσετε κάτι ακόμη;

“Καλώ τους πολίτες να έρθουν να ψηφίσουν και να μην αφήσουν την τύχη της πόλης αυτής στους λίγους ψηφοφόρους. Να αποφασίσουν οι ίδιοι για το μέλλον το δικό τους και της πόλης τους”.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ