19 Μαΐου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Αθανασοπούλου: Στηρίζω Ανδρούτσου γιατί είναι: ειλικρινής, έμπειρη, συνεπής, προσιτή, αξιοπρεπής. Όλη η συνέντευξη

Αθανασοπούλου: Στηρίζω Ανδρούτσου γιατί είναι: ειλικρινής, έμπειρη, συνεπής, προσιτή, αξιοπρεπής. Όλη η συνέντευξη

athanasopoyloy-stirizw-androytsoy-giati-einai-eilikrinis-empeiri-synepis-prostiti-axioprepis-oli-isynenteyxi-brahaminewsgr.jpg2_.jpg.jpg

Αθανασοπούλου: Στηρίζω Ανδρούτσου γιατί είναι: ειλικρινής, έμπειρη, συνεπής, προσιτή, αξιοπρεπής. Όλη η συνέντευξη. Τι αναφέρει.

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΤΡΙΑΝΤΗ

Αθανασοπούλου: Στηρίζω Ανδρούτσου γιατί είναι: ειλικρινής, έμπειρη, συνεπής, προσιτή, αξιοπρεπής

Η Νατάσα Αθανασοπούλου είναι ένα από τα πρόσωπα τα οποία έχουν ενταχθεί στο δυναμικό της παράταξης της Μαρίας Ανδρούτσου, “ΑλλάΖΟΥΜΕ την ΠΟΛΗ” και ζητά την ψήφο των δημοτών του Αγίου Δημητρίου, προκειμένου, όπως τονίζει στη συνέντευξή της στο Brahaminews.gr, να βοηθήσει κι αυτή με τη συμμετοχή της στην αναβάθμιση της πόλης.

Εξηγεί δε τους λόγους για τους οποίους έκανε αποδεκτή με χαρά την πρόταση της Μαρίας Ανδρούτσου, γιατί όπως αναφέρει: “Στηρίζω Ανδρούτσου γιατί είναι: ειλικρινής, έμπειρη, συνεπής, προσιτή, αξιοπρεπής”.

Ας απολαύσουμε τη συνέντευξή της:

1. Έχετε ασχοληθεί άλλη φορά με την αυτοδιοίκηση ή αυτή είναι η πρώτη σας φορά; Αν ναι ποιος σας παρότρυνε να πάρετε την απόφαση να το κάνετε;

“Ανέκαθεν ήθελα να έχω ενεργό ρόλο, να εκφράζω τις απόψεις μου, να συμμετέχω σε συζητήσεις, αλλά και να διεκδικώ. Ποτέ όμως δεν μου είχε περάσει από το μυαλό να κάνω ένα βήμα παραπάνω.

Όλα ξεκίνησαν το 2020, όπου για πρώτη φορά ανέλαβα την εκπροσώπηση των γονέων του 1ου νηπιαγωγείου Αγίου Δημητρίου που φοιτούσαν τα παιδιά μου. Μια πρωτοβουλία που υποστηρίχθηκε από τους γονείς και για δύο έτη είχαμε άρτια συνεργασία.

Το 2022, υπέβαλα επίσημα πλέον την υποψηφιότητά μου στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου, όπου και εκλέχθηκα πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο απαρτίζεται από μια ομάδα εξίσου δραστήριων και ενεργών μελών.

Η παρότρυνση να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση έγινε μέσω πολλών παραγόντων. Από φίλους που γνωρίζουν τις δυνατότητές μου, από τους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών του νηπιαγωγείου και του Δημοτικού, που τρία χρόνια με πίστεψαν και με στήριξαν, αλλά και από την ίδια την κα Ανδρούτσου, αξιολογώντας την μέχρι τώρα πορεία μου.

Είναι μεγάλη μου τιμή να είμαι υποψήφια με την Δημοτική Κίνηση “Αλλάζουμε την πόλη”, γιατί όλοι οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι είναι αξιόλογοι άνθρωποι με μεγάλη πείρα και όρεξη για δουλειά”.

 

2. Γιατί επιλέξατε την παράταξη της Μαρίας Ανδρούτσου για να ασχοληθείτε με την αυτοδιοίκηση;

 

“Γιατί η Μαρία Ανδρούτσου έχει εμπειρία, γνώση, προσήλωση στους στόχους που θέλει να πετύχει, διεκδικεί το καλύτερο για την πόλη μας, είναι αξιοπρεπής, ειλικρινής και δεν υπόσχεται απλά, αλλά υλοποιεί αυτά που υπόσχεται! Έχει τις ίδιες αξίες με αυτές που κι εγώ πρεσβεύω”.

 

3. Για ποιο λόγο ή για ποιους λόγους ζητάτε από τους πολίτες να ψηφίσουν τη συγκεκριμένη παράταξη κι εσάς φυσικά;

“Ζητάμε από τους πολίτες να ψηφίσουν την Δημοτική Κίνηση «Αλλάζουμε την πόλη», γιατί τόσα χρόνια η παράταξη δεν μένει απλά στα λόγια, αλλά αντιθέτως τα κάνει πράξεις.

Τόσο η κα Ανδρούτσου όσο και οι υπόλοιποι υποψήφιοι που απαρτίζουμε το επιτελείο της, είμαστε άνθρωποι που νοιαζόμαστε για την πόλη μας, την οποία θέλουμε να βελτιώνουμε συνεχώς. Η εμπειρία των παλαιοτέρων και οι φρέσκιες ιδέες των νεότερων, πιστεύω πως είναι η ιδανική συνταγή για να κάνουν την πόλη μας, πόλη πρότυπο!”.

 

4. Από ποιο τομέα μπορείτε να βοηθήσετε τα μέγιστα αν η παράταξή σας εκλεγεί διοίκηση;

 

“Δεν σας κρύβω την αγάπη μου για τα παιδιά! Θέλω να προσφέρω και να αγωνίζομαι για τα παιδιά, τα οποία αποτελούν το μέλλον όχι μόνο της πόλης, αλλά και της χώρας μας γενικότερα.

Όραμά μου είναι να δημιουργήσουμε νέες, αλλά και να εξελίξουμε τις υπάρχουσες δομές για τα παιδιά μας, ώστε να βοηθήσουμε ακόμη περισσότερο την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους”.

athanasopoyloy-stirizw-androytsoy-giati-einai-eilikrinis-empeiri-synepis-prostiti-axioprepis-oli-isynenteyxi-brahaminewsgr-1.jpg2_-1.jpg-1.jpg

5. Θα θέλαμε να μας μιλήσετε για εσάς προκειμένου να σας γνωρίσει ο κόσμος. Σπουδές, οικογένεια, χόμπι κλπ. Έχετε γεννηθεί στον Άγιο Δημήτριο; Τι σας ενώνει με την πόλη αυτή;

 

“Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Νέο Κόσμο. Σπούδασα Μαιευτική και νοσηλευτική με εξειδίκευση στην παιδιατρική.

Από το 2005 έως και σήμερα εργάζομαι σε μεγάλη πολυεθνική Εταιρία, ως γραμματέας Διοίκησης.

Παντρεύτηκα το 2012. Αποφασίσαμε λοιπόν με τον σύζυγό μου ότι η πόλη που θέλουμε να μείνουμε και να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας είναι ο Άγιος Δημήτριος, γιατί είναι μια πόλη που συνεχώς βελτιώνεται και αναπτύσσεται.

Το 2016 απέκτησα δίδυμα, αγόρι – κορίτσι, για τα οποία με μεγάλη υπερηφάνεια μπορώ να λέω ότι είναι γέννημα θρέμμα της πόλης που αγάπησα και αγαπώ”.

athanasopoyloy-stirizw-androytsoy-giati-einai-eilikrinis-empeiri-synepis-prostiti-axioprepis-oli-isynenteyxi-brahaminewsgr.jpg1_.jpg.jpg.jpg

7. Θα ήθελα την τοποθέτησή – κριτική σας με λίγες λέξεις για το καθένα πολιτικό πρόσωπο του δήμου.

 

“Μαρία Ανδρούτσου… Ειλικρινής, Έμπειρη, Συνεπής, Προσιτή, Αξιοπρεπής

Θα μου επιτρέψετε να μην σχολιάσω τους υπόλοιπους υποψηφίους δημάρχους”.

 

8. Τι σας συναρπάζει και σας εξιτάρει σε έναν άνθρωπο και ιδίως σε ένα πολιτικό πρόσωπο;

 

“Η συνέπεια – να κρατά το λόγο του και να κάνει τα λόγια πράξη!”.

 

9. Υπάρχουν πολλά θέματα για τα οποία γίνονται συζητήσεις στην πόλη του Αγίου Δημητρίου. Και πιο συγκεκριμένα θέματα όπως είναι η κατασκευή της Αγίου Δημητρίου, το γήπεδο, τον Ασύρματο . Ποιος είναι ο σχολιασμός σας;

 

“Η ερώτηση αναφέρεται σε τρία μεγάλα έργα της πόλης μας.

Κατασκευή της Λεωφόρου Αγίου Δημητρίου: Ένα έργο στο οποίο οι παρεμβάσεις που έγιναν αύξησαν την οδική ασφάλεια, αλλά και την ασφάλειαα των πεζών. Ένα έργο με Ευρωπαϊκές προδιαγραφές, στο οποίο η Διοίκηση Ανδρούτσου ζήτησε τροποποιήσεις – βελτιώσεις και τις πέτυχε, ώστε να είναι ένα έργο προσαρμοσμένο στις ανάγκες της πόλης μας (θέσεις στάθμευσης, νησίδα με φύτευση και όχι πλάκες, περισσότερες διαβάσεις πεζών, ψηφιακός φωτισμός).

Γήπεδο – Δημοτικό Στάδιο: Ένα σύγχρονο στάδιο στο οποίο έγινε πλήρης ανακαίνιση τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στους υπόλοιπους χώρους, προκειμένου να μπορούμε να το χρησιμοποιούμε με ασφάλεια.

Ασύρματος: Έτοιμη μελέτη, έκδοση πολεοδομικής άδειας, εξασφάλιση χρηματοδότησης. ΣυνεχίΖΟΥΜΕ στην ανάπλαση του Ασυρμάτου με πολύ πράσινο, εύκολη προσβασιμότητα και πάνω από όλα ελεύθερη χρήση από όλους.

Θα ήθελα επιπροσθέτως να αναφερθώ και σε δύο ακόμη μεγάλα έργα:

Στο ΠΆΡΚΟ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ, μια εξαιρετική και πρωτότυπη παιδική χαρά, προσβάσιμη από όλα τα παιδιά & στο νέο μεγάλο έργο της ανέγερσης ενός υπερσύγχρονου Δημοτικού Κολυμβητηρίου”.

 

12. Πείτε μας ένα από τα δυνατά σημεία του προγράμματος της παράταξής σας το οποίο θα σας δώσει την ώθηση να εκλεγείτε διοίκηση;

 

“Θα πω μόνο μια φράση η οποία αποτυπώνει πλήρως την εικόνα της Δημοτικής μας Κίνησης “Δεν μιλάμε με λόγια, αλλά με πράξεις”.

athanasopoyloy-stirizw-androytsoy-giati-einai-eilikrinis-empeiri-synepis-prostiti-axioprepis-oli-isynenteyxi-brahaminewsgr-3.jpg3_-3.jpg-3.jpg

13. Κυρία Αθανασοπούλου θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη συνέντευξη που μου παραχωρήσατε. Θα θέλατε να συμπληρώσετε κάτι ακόμη;

 

“Ναι, θα ήθελα με το χέρι στην καρδιά να παροτρύνω τους δημότες του Αγίου Δημητρίου, να ψηφίσουν αξιολογώντας τα έργα που έχουν ήδη υλοποιηθεί, αλλά και αυτά που είναι ήδη σε στάδιο υλοποίησης, διαχωρίζοντας την αλήθεια των πράξεων ….. από τις απλές υποσχέσεις!”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ