25 Απριλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στο δήμο Αγίου Δημητρίου. Ανά συνδυασμό για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στο δήμο Αγίου Δημητρίου. Ανά συνδυασμό για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023

oi-ypopsifioi-dimotikoi-symvoyloi-sto-dimo-agioy-dimitrioy-ana-syndyasmo-gia-tis-aytodioikitikes-ekloges-2023-brahaminewsgr.jpg

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στο δήμο Αγίου Δημητρίου. Ανά συνδυασμό για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023. Όλη η λίστα.

 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

 

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στο δήμο Αγίου Δημητρίου

 

Η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών ανακήρυξε τις τελικές λίστες με τους συνδυασμούς και τους συμβούλους της Περιφέρειας Αττικής και των δήμων – κοινοτήτων της περιφέρειας (αρμοδιότητας του Πρωτοδικείου Αθηνών) για τις αυτοδιοικητικέςε εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

 

Άγιος Δημήτριος

 

 

Για την πόλη του Αγίου Δημητρίου, οι υποψήφιοι είναι οι παρακάτω:

 

Με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών ανακηρύχθηκαν οι τελικές λίστες με τους συνδυασμούς και τους συμβούλους της Περιφέρειας Αττικής και των Δήμων – κοινοτήτων της περιφέρειας (αρμοδιότητας του Πρωτοδικείου Αθηνών), για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.:

Για τον Δήμο Αγίου Δημητρίου, υποψήφιοι είναι οι παρακάτω:

 

Υποψήφιοι δήμαρχοι Αγίου Δημητρίου

oi-ypopsifioi-dimotikoi-symvoyloi-sto-dimo-agioy-dimitrioy-ana-syndyasmo-gia-tis-aytodioikitikes-ekloges-2023-brahaminewsgr1.jpg
Μαρία Ανδρούτσου με τον συνδυασμό «ΑλλάΖΟΥΜΕ την ΠΟΛΗ – Συμμετέχουμε – Ενώνουμε»

 

Η Μαρία Ανδρούτσου γεννήθηκε το 1965 στον Άγιο Δημήτριο, όπου και κατοικεί μόνιμα. Κατάγεται από τη Μεσσηνία και την Αρκαδία. Αποφοίτησε το 1982 από το 1ο Λύκειο και στη συνέχεια σπούδασε με υποτροφία στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε 10 χρόνια ως καθηγήτρια Φυσικής σε φροντιστήρια Μ.Ε. και από το 1995 εργάζεται στην Εμπορική Τράπεζα. Το 2005, παράλληλα με την εργασία της, απέκτησε Master από το Τμήμα Εφαρμοσμένης Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από τα μαθητικά της χρόνια εντάχθηκε στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. Παράλληλα δραστηριοποιήθηκε στον Ε.ΣΥ.Ν. (Εκπολιτιστικός Σύλλογος Νέων Αγ. Δημητρίου) και αργότερα, ως μέλος του Πνευματικού Κέντρου, συμμετείχε στην ίδρυση της Κοινότητας Νέων. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά δημοτική σύμβουλος το 2002 με τον συνδυασμό «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ – ΑΝΑΝΕΩΣΗ» του δημάρχου Παντελή Ειρηνάκη. Το 2006 επανεκλέχτηκε δημοτική σύμβουλος και διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού.

Από το 1998 συμμετέχει στο γονεϊκό κίνημα. Διετέλεσε Πρόεδρος σε συλλόγους γονέων και στην Ένωση Γονέων Αγίου Δημητρίου, ενώ είναι εκλεγμένη αντιπρόσωπος στην ΑΣΓΜΕ (Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας). Το 2009 έθεσε υποψηφιότητα με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στη Β Αθήνας. Από το 2010 εκλέγεται Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου.

 

Χρήστος Πρεκετές με τον συνδυασμό «Νέα Πνοή – Προοπτική για τον Άγιο Δημήτριο»

oi-ypopsifioi-dimotikoi-symvoyloi-sto-dimo-agioy-dimitrioy-ana-syndyasmo-gia-tis-aytodioikitikes-ekloges-2023-brahaminewsgr2.jpg

Ο Χρήστος Πρεκετές είναι Γενικός Χειρουργός και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Δάφνη Αττικής. Από το 2000 προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ΙΚΑ Αγίου Δημητρίου. Από το 2006 εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος και από το 2014 είναι επικεφαλής της παράταξης «Νέα πνοή- προοπτική για τον Αγ. Δημήτριο». Μέχρι πρόσφατα ήταν πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στον Άγιο Δημήτριο. Στις δημοτικές εκλογές του 2019 έλαβε 27,72% στον πρώτο γύρο και 44,25% στον δεύτερο γύρο, χάνοντας την εκλογική μάχη από τη Μαρία Ανδρούτσου, που έλαβε 41,64% στον πρώτο γύρο και 55,75% στον δεύτερο.

 

Παναγιώτα Δήμου με τον συνδυασμό «Λαϊκή Συσπείρωση Αγίου Δημητρίου»

oi-ypopsifioi-dimotikoi-symvoyloi-sto-dimo-agioy-dimitrioy-ana-syndyasmo-gia-tis-aytodioikitikes-ekloges-2023-brahaminewsgr3.jpg

Η Γιώτα Δήμου μεγάλωσε και μένει στον Άγιο Δημήτριο. Είναι 40 ετών, αποφοίτησε από το Βιολογικό Τμήμα του πανεπιστημίου Πατρών. Εργάζεται σε εταιρεία κλινικών ερευνών και παροχής υπηρεσιών στον κλάδο του φαρμάκου ως επιστημονική σύμβουλος. Είναι δραστήριο μέλος του Συνδικάτου Φαρμάκου Αττικής. Είναι μέλος της Τ.Ε. της Τομεακής Οργάνωσης Νοτίων της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ. Στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές ήταν υποψήφια βουλευτής με το ΚΚΕ στο Νότιο Τομέα Αττικής. Είναι επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και Δημοτική Σύμβουλος Αγίου Δημητρίου από το 2011. Στις δημοτικές εκλογές του 2019 έλαβε 8,70% καταλαμβάνοντας με την παράταξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» 4 έδρες στο δημοτικό συμβούλιο.

 

Στέλιος Μαμαλάκης με τον συνδυασμό «Δημοτική Παράταξη Μέλλον Αγίου Δημητρίου Στέλιος Μαμαλάκης Υποψήφιος Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου»

 

Ο Στέλιος Μαμαλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στον Άγιο Δημήτριο τα τελευταία 30 χρόνια. Κατάγεται δε από το Ρέθυμνο.  Σπούδασε στο Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης και στη συνέχεια εξειδικεύτηκε στον τομέα της Στατιστικής. Εργάστηκε ως μελετητής και σύμβουλος σε Ερευνητικά Προγράμματα Στατιστικής. Από το 1996 μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται στον χώρο της Εκπαίδευσης. Έχει συγγράψει 9 τίτλους βιβλίων και είναι ιδιοκτήτης φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης στο Παλαιό Φάληρο. Από το 2013 είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Αγίου Δημητρίου Αττικής.

Το 2018 εκλέχθηκε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Παγκρητίου Ενώσεως ενώ τον Νοέμβριο του 2022 είναι Γενικός Γραμματέας της ένωσης. Συμμετείχε στις περιφερειακές εκλογές του 2019 με τον συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» του Γιώργου Πατούλη καταλαμβάνοντας την έκτη θέση (πρώτος επιλαχόντας περιφερειακός σύμβουλος στον Νότιο Τομέα).

 

Γιώργος Παπαντριανταφύλλου με τον συνδυασμό «Αγαπάμε την πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο»

oi-ypopsifioi-dimotikoi-symvoyloi-sto-dimo-agioy-dimitrioy-ana-syndyasmo-gia-tis-aytodioikitikes-ekloges-2023-brahaminewsgr4.jpg

Ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου γεννήθηκε στον Άγιο Δημήτριο, στο δημοτικό διαμέρισμα του Αγίου Βασιλείου. Είναι δε επικοινωνιολόγος. Σπούδασε Κοινωνικές Επιστήμες και Επικοινωνία με ειδικότητα στην Επικοινωνιακή Διαχείριση Κρίσεων. Είναι συγγραφέας ακαδημαϊκών εγχειριδίων που διδάσκονται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Είναι σύμβουλος επικοινωνίας στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων του Πανεπιστημίου Αθηνών υπό τη διεύθυνση του Δρ. κου Ευθυμίου Λέκκα Ποέδρου ΟΑΣΠ (Οργανισμός Αντισεισμικής Προστασίας και Πρόληψης Ελλάδος), έχει εργαστεί στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Ο.Δ.Ι.Ε (Οργανισμός Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδος), ως Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων και Σύμβουλος Επικοινωνίας γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού αλλά και ως παρουσιαστής εκπομπής. Παράλληλα είναι Διευθύνων Σύμβουλος εταιρείας Επικοινωνίας με έδρα στον Άγιο Δημήτριο.

Υπήρξε Σύμβουλος Δημάρχου 2015 – 2019. Το 2023 εκλέχθηκε επικεφαλής της νεοϊδρυθείσας δημοτικής παράταξης «Αγαπάμε την Πόλη μας, τον Άγιο Δημήτριο».

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Αγίου Δημητρίου

 

Δείτε εδώ αναλυτικά τη λίστα με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του δήμου Αγίου Δημητρίου ανά συνδυασμό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ