21 Απριλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Γρίλλιας: Το μήνυμα των εκλογών, ο ρόλος του Πρεκετέ και τα συγχαρητήρια της Ανδρούτσου. Η άποψη του δημοτικού συμβούλου

Γρίλλιας: Το μήνυμα των εκλογών, ο ρόλος του Πρεκετέ και τα συγχαρητήρια της Ανδρούτσου. Η άποψη του δημοτικού συμβούλου

grillias-to-minyma-twn-eklogwn-o-rolos-toy-prekete-kai-ta-sygharitiria-tis-androytsoy-i-apopsi-toy-dimotikoy-symvoyloy-brahaminewsgr.jpg

Γρίλλιας: Το μήνυμα των εκλογών, ο ρόλος του Πρεκετέ και τα συγχαρητήρια της Ανδρούτσου. Η άποψη του δημοτικού συμβούλου. Όλο το ρεπορτάζ.

Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΡΙΛΛΙΑ

Γρίλλιας: Το μήνυμα των εκλογών, ο ρόλος του Πρεκετέ και τα συγχαρητήρια της Ανδρούτσου

 

“Η αποχή (60%) είναι το μήνυμα των εκλογών στην τοπική αυτοδιοίκηση Α και Β βαθμού. Είναι η κατάντια των πολιτικών που οδήγησαν τον κόσμο να μην πιστεύει στην τοπική αυτοδιοίκηση εξου και η αποχή!
Όταν ο πολίτης ξέρει ότι ψηφίζοντας ένα δημοτικό σύμβουλο, έναν δήμαρχο δεν μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα στην καθημερινότητα του, απέχει!!
Δεν είναι ότι δεν πήγαν να ψηφίσουν οι ψηφοφόροι της “κακιάς “νέας Δημοκρατίας ή του “μικρού” ΠΑΣΟΚ ή του “μέτριου” ΣυΡιζΑ,
Δεν πήγαν ούτε αυτοί που αμφισβητούν το πολιτικό σύστημα. Η αμφισβήτηση δεν εκφράστηκε με την καταψήφιση, εκφράστηκε με την αποχή, ό,τι χειρότερο.
Ο λαός (40%) που ψήφισε απέδειξε με την ψήφο του ότι θέλει να υπάρχει ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ σε ΠΟΛΙΤΙΚΟ επίπεδο μη αντέχοντας άλλο την ακρίβεια και βλέποντας το μισθό του να επαρκεί για δυόμιση βδομάδες περίπου .
Εδώ στον Άγιο Δημήτριο η απερχόμενη δήμαρχος κ Ανδρούτσου μετά από τρεις θητείες ,οι οποίες από μόνες τους κουράζουν τον κόσμο, έχασε στο νήμα . Ο Δήμος μας δεν είχε ακραία γεγονότα ,όπως πλημμύρες ,πυρκαγιές και η κεντρική πολιτική κατεύθυνση της Νέας Δημοκρατίας που ήταν ο κ Μαμαλάκης πέρασε στον κόσμο και ψηφίστηκε από τον λαό του Μπραχαμίου για να διοικήσει τον Δήμο τα έτη 2024-28.Μεγάλη , πράγματι, επιτυχία Μαμαλάκη αν αναλογιστούμε ότι στο Χαλάνδρι, Νέα Σμύρνη , Ζωγράφου , Βύρωνα , Δάφνη- Υμηττό , Αθήνα η κατεύθυνση της Κυβέρνησης δεν έπιασε τόπο.
Σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο Χρήστος Πρεκετές ο οποίος «πείστηκε» από τον κομματικό μηχανισμό και στήριξε τον Στέλιο Μαμαλάκη, ο οποίος, με την πρώην ομάδα του το 2019 που έγινε νυν την τελευταία βδομάδα του Β γύρου, αν είχε τρέξει έτσι το Β γύρο του 2019 θα είχε χρισθεί Δήμαρχος.
Συγχαρητήρια στον Στέλιο Μαμαλάκη και σε όλους τους συντελεστές της μεγάλης νίκης.
Συγχαρητήρια και στην απερχόμενη Δήμαρχο Μαρία Ανδρούτσου που έδειξε πολιτικό πολιτισμό και μετέβη και συνεχάρη τον νέο Δήμαρχο.
Από σήμερα και κάθε μέρα στους ίδιους δρόμους του Αγίου Δημητρίου θα βρισκόμαστε και θα δίνουμε το παρών ώστε να συμβάλλουμε στον αναγκαίο αγώνα ζωής της καθημερινότητάς μας”.

 

grillias-to-minyma-twn-eklogwn-o-rolos-toy-prekete-kai-ta-sygharitiria-tis-androytsoy-i-apopsi-toy-dimotikoy-symvoyloy-brahaminewsgr.jpg1_.jpg.jpg

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΨΗ – ΓΝΩΜΗ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ