1 Μαρτίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Λύθηκε η κατάληψη στο 5 Γυμνάσιο με παρέμβαση της δημάρχου Μαρίας Ανδρούτσου. Υλοποιήθηκαν τα αιτήματα

Λύθηκε η κατάληψη στο 5 Γυμνάσιο με παρέμβαση της δημάρχου Μαρίας Ανδρούτσου. Υλοποιήθηκαν τα αιτήματα

lythike-i-katalipsi-sto-5o-gymnasio-me-paremvasi-tis-dimarhoy-marias-androytsoy-ylopoiithikan-ta-aitimata-brahaminewsgr.jpg

Λύθηκε η κατάληψη στο 5 Γυμνάσιο Αγίου Δημητρίου με παρέμβαση της δημάρχου Μαρίας Ανδρούτσου. Υλοποιήθηκαν τα αιτήματα. Το παρασκήνιο.

Λύθηκε η κατάληψη στο 5 Γυμνάσιο με παρέμβαση της δημάρχου Μαρίας Ανδρούτσου

 

Με παρέμβαση της Μαρίας Ανδρούτσου, έληξε η κατάληψη των μαθητών και μαθητριών του 5ου Γυμνασίου Αγίου Δημητρίου. Η δήμαρχος συνοδευόμενη από τον αντιδήμαρχο, Άγγελο Γαβαλά και τον πρόεδρο της Σχολικής επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Πέτρο Τασσόπουλο, επισκέφτηκαν την Τετάρτη το πρωί 18 Οκτωβρίου 2023 το σχολείο. Συναντήθηκαν και συζήτησαν με τους μαθητές και βρέθηκε η χρυσή τομή και τελικά δόθηκε η διαβεβαίωση ότι θα λήξει η κατάληψη.

 

Ρυθμίστηκαν τα αιτήματα

 

Με τη ολοκλήρωση της συνάντησης η δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, μεταξύ των δήλωσε: “Ρυθμίσαμε όλα τα αιτήματα που αφορούν στο δήμο, μετά την εκτενή συζήτηση που είχαμε με τους μαθητές και συγκεκριμένα με την αντιπροσωπεία της 15μελούς. Πρόκεται για νέα προστατευτικά στις μπασκέτες, δύο επιπλέον καλαθάκια απορριμμάτων, πλαστικά στις βρύσες κ.ά. τα οποία λύθηκαν αμέσως.

Επίσης ενημερώσαμε για τη μελέτη πυρασφάλειας-πυροπροστασίας και τον προσεισμικό έλεγχο που διενεργείται από το Δήμο σε όλα τα σχολεία.

Φεύγοντας και αφού είχαμε καλέσει τη Διευθύντρια και το Σύλλογο Γονέων, λάβαμε την υπόσχεση ότι εφόσον επιλυθούν και κάποια αιτήματά τους από το Σύλλογο Γονέων θα επιστρέψουν κανονικά στις τάξεις τους.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ