24 Ιουλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Άγιος Δημήτριος: Εξόρμηση της αστυνομίας για παραβατικότητα ανηλίκων. Έξι προσαγωγές

Άγιος Δημήτριος: Εξόρμηση της αστυνομίας για παραβατικότητα ανηλίκων. Έξι προσαγωγές

agios-dimitrios-exormisi-tis-astynomias-gia-paravatikotita-anilikwn-exi-prosagwges-brahaminewsgr.webp

Άγιος Δημήτριος: Εξόρμηση της αστυνομίας για παραβατικότητα ανηλίκων. Έξι προσαγωγές. Και έπεται συνέχεια.

 

Άγιος Δημήτριος: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για την παραβατικότητα

 

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για να πατάξει την παραβατικότητα στον Άγιο Δημήτριο και μάλιστα μεταξύ ανηλίκων.

Πιο συγκεκριμένα, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε απογευματινές και βραδινές ώρες της Παρασκευής στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, ειδική επιχειρησιακή δράση για την πρόληψη της παραβατικότητας των ανηλίκων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας, στο πλαίσιο της δράσης που αναπτύχθηκε περιμετρικά μεγάλου εμπορικού πολυκαταστήματος στην περιοχή, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε 52 άτομα από τα οποία τα 45 ήταν ανήλικοι και προσήχθησαν έξι από αυτούς στο τμήμα αστυνόμευσης της περιοχής.

 

Το επεισόδιο το καλοκαίρι

Ένα από τα επεισόδια το οποίο σημειώθηκε σε εμπορικό κέντρο της περιοχής, μεταξύ ανηλίκων, υπήρξαν τραυματισμοί από αιχμηρό αντικείμενο. Ένα επεισόδιο το οποίο διαδραματίσθηκε μπροστά στα μάτια των έκπληκτων πολιτών οι οποίοι εκείνη την ώρα είχαν επισκεφτεί το εμπορικό κέντρο.

Όπως γνωστοποιήθηκε από τις αρχές, σκοπός της δράσης ήταν η συλλογή στοιχείων και η χαρτογράφηση της κίνησης ανηλίκων που ενδεχομένως εμπλέκονται σε περιστατικά παραβατικότητας.

Τα συλλέγοντα στοιχεία θα αποτελέσουν αντικείμενο αξιολόγησης και διερεύνησης για το σχεδιασμό στοχευμένων δράσεων σε περιοχές όπου διαπιστώνεται συσσώρευση περιστατικών ανήλικης παραβατικότητας, όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.

Τέλος, όπως διαβεβαίωσαν οι υπεύθυνοι της ΕΛ.ΑΣ., ανάλογες εξορμήσεις θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται και θα είναι ενταγμένες στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του φαινομένου της νεανικής εγκληματικότητας, όπως σημειώνουν οι υπεύθυνοι φορείς της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΆ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ