13 Ιουλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Αρβανιτάκης: Ζητά έκτακτη σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου για Ασύρματο. Με αφορμή τις τρέχουσες εξελίξεις

Αρβανιτάκης: Ζητά έκτακτη σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου για Ασύρματο. Με αφορμή τις τρέχουσες εξελίξεις

Αρβανιτάκης: Ζητά έκτακτη σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου για Ασύρματο. Με αφορμή τις τρέχουσες εξελίξεις. Αναλυτική τοποθέτηση.

arvanitakis-zita-ektakti-syglisi-dimotikoy-symvoylioy-gia-asyrmato-me-aformi-tis-exelixeis-brahaminewsgr.jpg1_.jpg.jpg

Αρβανιτάκης: Ζητά έκτακτη σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου για Ασύρματο

 

Τη σύγκλιση έκτακτου δημοτικού συμβουλίου ζητάει με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Μάκη Μπέλλο, ο Αλέξανδρος Αρβανιτάκης.

Μέσω της επιστολής η οποία κοινοποιείται και προς τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Αγίου Δημητρίου, επικεφαλής της παράταξης “Πρωτοβουλία για τον Άγιο Δημήτριο” αιτείται την έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου με αφορμή, όπως επισημαίνει, τις εξελίξεις στην περιοχή του Ασυρμάτου κ.ά.

arvanitakis-zita-ektakti-syglisi-dimotikoy-symvoylioy-gia-asyrmato-me-aformi-tis-exelixeis-brahaminewsgr.jpg2_.jpg.jpg

Η επιστολή Αρβανιτάκη

 

Αναλυτικά, η επιιστολή του Αλέξανδρου Αρβανιτάκη, έχει ως εξής:

 

“Προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου
Δήμου Αγίου Δημητρίου
Κοιν: Προς τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου
Του Δήμου Αγίου Δημητρίου
Αξιότιμε Πρόεδρε και αγαπητοί συνάδελφοι μέλη του Δ.Σ.,
Με την παρούσα επιστολή αιτούμαστε την έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίου Δημητρίου με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην περιοχή του Ασυρμάτου.
Πιο συγκεκριμένα, τα προγραμματισμένα έργα του ΔΕΔΔΗΕ για αναβάθμιση του Υποσταθμού Νέας Σμύρνης (Ασυρμάτου) προκειμένου να ηλεκτροδοτηθεί το εργοτάξιο του Ελληνικού, οι δηλώσεις του νεοεκλεγέντος δημάρχου κ. Μαμαλάκη περί αλλαγής της φυσιογνωμίας του Άλσους Ασυρμάτου αλλά και η δεδηλωμένη στάση του να μην αντιταχθεί στην αναμενόμενη Ανάπλαση του Ρέματος της Πικροδάφνης από την Περιφέρεια Αττικής καθώς και οι επιπτώσεις στην περιοχή από την ανάπλαση της «Λεωφόρου» Αγίου Δημητρίου είναι, μεταξύ άλλων, ζητήματα που επηρεάζουν σημαντικά την καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής.
Πιστεύουμε ότι μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για τις προκλήσεις του αύριο για την περιοχή του Ασυρμάτου αποτελεί μια επιτακτική αναγκαιότητα. Αυτονόητη θεωρούμε την παρουσία στη συζήτηση του νεοεκλεγέντος δημάρχου, του Συλλόγου Ασυρμάτου αλλά και όλων των φορέων της πόλης (ΕΒΕ, Ένωση Γονέων κλπ).
Με εκτίμηση,
Για την Πρωτοβουλία Αγίου Δημητρίου
Αλέξανδρος Αρβανιτάκης”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ