14 Ιουνίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Το γλέντι του συλλόγου Ηλείων. Βράβευση Ανδρέα Μπαγρή και αναφορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Το γλέντι του συλλόγου Ηλείων. Βράβευση Ανδρέα Μπαγρή και αναφορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Το γλέντι του συλλόγου Ηλείων. Βράβευση Ανδρέα Μπαγρή και αναφορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Από την Θεοτόκη Ντολαπτσή.

 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

Το γλέντι του συλλόγου Ηλείων

 

Το ετήσιο γλέντι του, σε μία Open Day πρόσκληση – κάλεσμα, πραγματοποίησε την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023 ο σύλλογος Ηλείων Αγίου Δημητρίου.

Η γιορταστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου τα οποία βρίσκονται επί της οδού Πηλέως 56, με είσοδο ελεύθερη (για όλα τα μέλη).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε με τιμητική πλακέτα ο Ανδρέας Μπαγρής για την πολυετή προσφορά του στο σύλλογο, ενώ ανακηρύχθηκε και σε επίτιμο πρόεδρο. Παράλληλα, η ψυχολόγος Θεοτόκη Ντολαπτσή έκανε εκτενή αναφορά στη μόνιμη τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ελλάδα.

 

to-glenti-toy-syllogoy-ileiwn-vraveysi-andrea-mpagri-kai-anafora-stoys-olympiakoys-agwnes-brahaminewsgr.jpg to-glenti-toy-syllogoy-ileiwn-vraveysi-andrea-mpagri-kai-anafora-stoys-olympiakoys-agwnes-brahaminewsgr.jpg1_.jpg.jpg to-glenti-toy-syllogoy-ileiwn-vraveysi-andrea-mpagri-kai-anafora-stoys-olympiakoys-agwnes-brahaminewsgr.jpg2_.jpg.jpg to-glenti-toy-syllogoy-ileiwn-vraveysi-andrea-mpagri-kai-anafora-stoys-olympiakoys-agwnes-brahaminewsgr.jpg3_.jpg.jpg to-glenti-toy-syllogoy-ileiwn-vraveysi-andrea-mpagri-kai-anafora-stoys-olympiakoys-agwnes-brahaminewsgr.jpg4_.jpg.jpg to-glenti-toy-syllogoy-ileiwn-vraveysi-andrea-mpagri-kai-anafora-stoys-olympiakoys-agwnes-brahaminewsgr.jpg5_.jpg.jpg to-glenti-toy-syllogoy-ileiwn-vraveysi-andrea-mpagri-kai-anafora-stoys-olympiakoys-agwnes-brahaminewsgr.jpg6_.jpg.jpg to-glenti-toy-syllogoy-ileiwn-vraveysi-andrea-mpagri-kai-anafora-stoys-olympiakoys-agwnes-brahaminewsgr.jpg7_.jpg.jpg to-glenti-toy-syllogoy-ileiwn-vraveysi-andrea-mpagri-kai-anafora-stoys-olympiakoys-agwnes-brahaminewsgr.jpg8_.jpg.jpg to-glenti-toy-syllogoy-ileiwn-vraveysi-andrea-mpagri-kai-anafora-stoys-olympiakoys-agwnes-brahaminewsgr.jpg9_.jpg.jpg to-glenti-toy-syllogoy-ileiwn-vraveysi-andrea-mpagri-kai-anafora-stoys-olympiakoys-agwnes-brahaminewsgr.jpg10.jpg.jpg to-glenti-toy-syllogoy-ileiwn-vraveysi-andrea-mpagri-kai-anafora-stoys-olympiakoys-agwnes-brahaminewsgr.jpg11.jpg.jpg to-glenti-toy-syllogoy-ileiwn-vraveysi-andrea-mpagri-kai-anafora-stoys-olympiakoys-agwnes-brahaminewsgr.jpg12.jpg.jpg

to-glenti-toy-syllogoy-ileiwn-vraveysi-andrea-mpagri-kai-anafora-stoys-olympiakoys-agwnes-brahaminewsgr.jpg13.jpg.jpg to-glenti-toy-syllogoy-ileiwn-vraveysi-andrea-mpagri-kai-anafora-stoys-olympiakoys-agwnes-brahaminewsgr.jpg14.jpg.jpg to-glenti-toy-syllogoy-ileiwn-vraveysi-andrea-mpagri-kai-anafora-stoys-olympiakoys-agwnes-brahaminewsgr.jpg15.jpg.jpg to-glenti-toy-syllogoy-ileiwn-vraveysi-andrea-mpagri-kai-anafora-stoys-olympiakoys-agwnes-brahaminewsgr.jpg19.jpg.jpg to-glenti-toy-syllogoy-ileiwn-vraveysi-andrea-mpagri-kai-anafora-stoys-olympiakoys-agwnes-brahaminewsgr.jpg19.jpg.jpg to-glenti-toy-syllogoy-ileiwn-vraveysi-andrea-mpagri-kai-anafora-stoys-olympiakoys-agwnes-brahaminewsgr.jpg21.jpg.jpg to-glenti-toy-syllogoy-ileiwn-vraveysi-andrea-mpagri-kai-anafora-stoys-olympiakoys-agwnes-brahaminewsgr.jpg22.jpg.jpg to-glenti-toy-syllogoy-ileiwn-vraveysi-andrea-mpagri-kai-anafora-stoys-olympiakoys-agwnes-brahaminewsgr.jpg23.jpg.jpg to-glenti-toy-syllogoy-ileiwn-vraveysi-andrea-mpagri-kai-anafora-stoys-olympiakoys-agwnes-brahaminewsgr.jpg24.jpg.jpg to-glenti-toy-syllogoy-ileiwn-vraveysi-andrea-mpagri-kai-anafora-stoys-olympiakoys-agwnes-brahaminewsgr.jpg25.jpg.jpg to-glenti-toy-syllogoy-ileiwn-vraveysi-andrea-mpagri-kai-anafora-stoys-olympiakoys-agwnes-brahaminewsgr.jpg26.jpg.jpg to-glenti-toy-syllogoy-ileiwn-vraveysi-andrea-mpagri-kai-anafora-stoys-olympiakoys-agwnes-brahaminewsgr.jpg27.jpg.jpg to-glenti-toy-syllogoy-ileiwn-vraveysi-andrea-mpagri-kai-anafora-stoys-olympiakoys-agwnes-brahaminewsgr.jpg28.jpg.jpg

Η Θεοτόκη Ντολαπτσή

to-glenti-toy-syllogoy-ileiwn-vraveysi-andrea-mpagri-kai-anafora-stoys-olympiakoys-agwnes-brahaminewsgr.jpg19.jpg.jpg

Η ψυχολόγος Θεοτόκη Ντολαπτσή είχε την ευκαιρία ν’ αναφερθεί στο όραμά της μέσω της Olympico Vision, να επιστρέψουν μόνιμα στην Ελλάδα οι Ολυμπιακού Αγώνες.

Το έργο της «Olympico Vision» ξεκίνησε το 2020, με σκοπό την επάνοδο των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ελλάδα – μόνιμα. Την παραμονή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο του 2021, όπως παρακολουθεί ο κόσμος, μια γυναίκα στρέφει το όραμά της από την Ιαπωνία και επικεντρώνεται στην Ελλάδα. Τον Δεκέμβριο του 2020, η Θεοτόκη Ντολαπτσή έγινε ο εμπνευστής της Olympico Vision, ενός διαδικτυακού κινήματος που επιδιώκει να κάνει την Ελλάδα το μόνιμο σπίτι των Ολυμπιακών Αγώνων. Μια δυναμική ομάδα γυναικών βρίσκεται πίσω από το κίνημα με τη Ντολαπτσή στο τιμόνι του φιλόδοξου αυτού προγράμματος.

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) ανακοίνωσε ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2032 θα διεξαχθούν στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας. Η πόλη της Αυστραλίας ήταν η προτιμώμενη , καθώς οι προσφορές από την Ινδία, την Ινδονησία, το Κατάρ, την Ισπανία και τη Γερμανία απέτυχαν να λάβουν την έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΟΕ. Το Μπρίσμπεϊν θα έχει τα επόμενα εννέα χρόνια για να προετοιμάσει την απαραίτητη υποδομή για την κορυφαία όλων των αθλητικών εκδηλώσεων, με το τεράστιο κόστος…

Η Olympico Vision θέλει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2036 στην Ελλάδα

Η Θεοτόκη Ντολαπτσή είχε αναφέρει στον Greek Reporter ότι θα ήθελε να δει τους αγώνες του 2036 στο ελληνικό έδαφος. Πιστεύει, όπως και πολλοί άλλοι, ότι αυτή η συνεχής αλλαγή του τόπου διεξαγωγής είναι μια τεράστια σπατάλη τόσο χρημάτων όσο και ανθρώπινου δυναμικού.

Στην εκδήλωση, παραβρέθηκαν ο νέος δήμαρχος Στέλιος Μαμαλάκης, ο επικεφαλής της παράταξης “Αγαπάμε την πόλη μας” και υποψήφιος δήμαρχος, Γιώργος Παπατριανταφύλλου, ο επικεφαλής της παράταξης Πρωτοβουλία, Αλέξανδρος Αρβανιτάκης, η πρόεδρος της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ, Σοφία Σιδέρη, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Ευάγγελοςς Μπούρης, Γιώργος Ταμπακόπουλος, Βαγγέλης Μαλαθούνης κ.ά. Η πρόεδρος του συλλόγου, Αλέκα Γιαννοπούλου, η αντιπρόεδρος Άντυ Ιωάννου (Ανδριάνα Βούρτση).

Ακολούθησε γλέντι, και χορός με μουσική στους ρυθμούς του DJτου συλλόγου, με μεζέδες κρασί και ποτό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ

Η ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ