24 Ιουλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Παρελθόν για τη παράταξη “Αγαπάμε την πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο” ο Μάκης Ράπτης. Γνωστοποίησε την απόσυρσή του

Παρελθόν για τη παράταξη “Αγαπάμε την πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο” ο Μάκης Ράπτης. Γνωστοποίησε την απόσυρσή του

Παρελθόν για τη παράταξη “Αγαπάμε την πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο” ο Μάκης Ράπτης. Γνωστοποίησε την απόσυρσή του. Το παρασκήνιο.

 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

Παρελθόν για τη παράταξη “Αγαπάμε την πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο” ο Μάκης Ράπτης

 

Παρελθόν αποτελεί για την παράταξη “Αγαπάμε την πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο” ο Μάκης Ράπτης. Η είδηση της απομάκρυνσής του από το δυναμικό της παράταξης, συζητιέται έντονα τις τελευταίες ώρες στα στέκια της πόλης και μάλιστα προκαλεί αίσθηση και προβληματισμό.

Αίσθηση γιατί ο ίδιος αποτελεί ένα από τα βασικά στελέχη της παράταξης και τα από τα ιδρυτικά της στελέχη. Από την άλλη πλευρά, διάχυτος είναι και ο προβληματισμός σχετικά με την απόφαση αυτή, καθώς ο Μάκης Ράπτης πέρα από το ότι αποτελεί ένα από τα δυνατά ονόματα και τους “βαρόνους” της παράταξης, όπως τον αποκαλούν σ’ αυτήν, παράλληλα τον συνδέει όχι μόνο στενή φιλία με τον επικεφαλής Γιώργο Παπατριανταφύλου αλλά παράλληλα έχουν και συγγενική σχέση, καθώς είναι κουμπάροι.

Και όχι μόνο αυτό. Η κίνηση αποχώρησης του κ. Ράπτη συζητείται έντονα στα πολιτικά και όχι μόνο στέκια της πόλης αλλά παράλληλα σε πολλούς δημιουργούνται συνειρμικές σκέψεις σχετικά με τη συνοχή και την αυριανή μέρα της παράταξης και την υγιώς ύπαρξη και διατήρησή της διαχρονικά στον αυτοδιοικητικό χώρο του Αγίου Δημητρίου.

 

Υπήρξαν διαφωνίες

 

Το Brahaminews.gr επικοινώνησε με τον Μάκη Ράπτη ο οποίος επιβεβαίωσε την είδηση και τοποθετήθηκε στο θέμα, επισημαίνοντας ότι υπήρξαν λόγοι διαφωνίας και διαφορετικής αντίληψης σε πολλά θέματα της παράταξης, που τον ώθησαν να πάρει την τελική απόφαση για απομάκρυνσή του από την παράταξη. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, προσπάθησε στο πέρασμα του χρόνου να βρεθεί κάποια λύση και να συμπλεύσει εκ νέου με τους συνοδοιπόρους του στην παράταξη αλλά αυτό δεν κατέστη τελικά δυνατό.

Ωστόσο, διαχώρισε δυο πράγματα. Την πορεία της παράταξης από τη φιλία και συγγενική του σχέση με τον επικεφαλής της, Γιώργο Παπατριανταφύλλου με τον οποίο δεν διαρρηγνύονται οι δεσμοί που τους ενώνουν.

Τέλος, επεσήμανε ότι θέλει να ξεκουραστεί κάποιο μεγάλο διάστημα και στη συνέχεια να χαράξει τη νέα (;) του πορεία στα αυτοδιοικητικά δρώμενα στην πόλη.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: “Ήταν μία δύσκολη απόφαση ν’ αποσυρθώ την παράταξη. Δεν μπορούσα όμως να κάνω διαφορετικά, καθώς είχα κουραστεί. Κάποια πράγματα με βρίσκουν αντίθετο σε ότι έχει να κάνει με τον τρόπο λειτουργίας της. Έχω κάνει πολλές προσπάθειες στο βάθος των τεσσάρων χρόνων που είμαι ενταγμένος στο δυναμικό της παράταξης προκειμένου να μπορέσουμε να συνυπάρξουμε όλοι κάτω από την ίδια παραταξιακή στέγη. Όμως, αυτό δεν κατέστη δυνατό. Δυστυχώς, για μένα η απομάκρυνσή μου αποτελούσε μονόδρομο.

Εύχομαι καλή συνέχεια στην παράταξη και στο Γιώργο. Το ότι αποχωρώ δεν σημαίνει ότι διαταράσσονται και οι διαπροσωπικές μας σχέσεις με τον κ. Παπατριανταφύλλου. Άλλωστε εκτός από φίλοι είμαστε και κουμπάροι. Αυτό που χρειάζομαι στην παρούσα φάση είναι ξεκούραση και αποτοξίνωση από τις δραστηριότητές μου με τα κοινά. Άλλωστε, υπάρχουν και οι επαγγελματικές μου δραστηριότητες οι οποίες απαιτούν την προσοχή μου. Πιστεύω ότι θα επιστρέψω στα κοινά και από ποιο μετερίζι, με καθαρό μυαλό προκειμένου ν’ αποφασίσω για την επόμενη κίνησή μου…”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ

Η ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ