24 Ιουλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Συνάντηση Μαμαλάκη – Κωνσταντάτου και συνεργασία για σκουπίδια κι εκλογές. Τι είπαν οι δύο δήμαρχοι

Συνάντηση Μαμαλάκη – Κωνσταντάτου και συνεργασία για σκουπίδια κι εκλογές. Τι είπαν οι δύο δήμαρχοι

synantisi-mamalaki-kwnstantatoy-kai-synergasia-gia-skoypidia-ki-ekloges-ti-eipan-oi-dyo-dimarhoi-brahaminewsgr.jpg

Συνάντηση Μαμαλάκη – Κωνσταντάτου και συνεργασία για σκουπίδια κι εκλογές. Τι είπαν οι δύο δήμαρχοι. Το ρεπορτάζ

 

 

Συνάντηση Μαμαλάκη – Κωνσταντάτου και συνεργασία για σκουπίδια κι εκλογές

 

 

Συνάντηση με το Γιάννη Κωνσταντάτο είχε ο Στέλιος Μαμαλάκης. Οι δύο δήμαρχοι, Ελληνικού – Αργυρούπολης και Αγίου Δημητρίου αντίστοιχα είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για πολλά θέματα και φυσικά για ν’ αναπτύξουν οι δύο δήμοι μία συνεργασία σε πολλά επίπεδα.

Κι όμως αναφέρει ο Στέλιος Μαμαλάκης σε σχετική του ανάρτηση, κοινός στόχος των δύο δημάρχων είναι να αναπτυχθεί πρωτοβουλία σε καίρια ζητήματα όπως η μεταφορά απορριμμάτων με μικρότερο κόστος και η αποτελεσματικότερη διαχείριση της ανακύκλωσης.

Παράλληλα βέβαια, σύμφωνα με πληροφορίες, τους δόθηκε η δυνατότητα ν’ ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τις επικείμενες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, όπου η πληροφόρηση θέλει το δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης, να κατεβαίνει υποψήφιος για την προεδρία της Ένωσης. Δεν αποκλείεται δε, να υπάρξει και συνεργασία των δύο πλευρών. Αναμένονται οι εξελίξεις.

 

Η ανακοίνωση Μαμαλάκη

 

Η ανακοίνωση η οποία δημοσιεύτηκε από την πλευρά του δημάρχου Αγίου Δημητρίου, αναφέρει:

“Σήμερα είχα τη χαρά να συναντηθώ με το δήμαρχο Ελληνικού -Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτο, με τον οποίο είχα μια εποικοδομητική συζήτηση για την ενίσχυση της διαδημοτικής μας συνεργασίας.
Κοινός μας στόχος η ανάπτυξη πρωτοβουλιών σε καίρια ζητήματα, όπως η μεταφορά απορριμμάτων με μικρότερο κόστος και η αποτελεσματικότερη διαχείριση της ανακύκλωσης.
Μέσα από τη στενή συνεργασία και την αλληλεγγύη, μπορούμε να προσφέρουμε στους δημότες μας καλύτερες υπηρεσίες και ένα πιο βιώσιμο μέλλον!”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ

Η ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ