16 Ιουνίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Άλιμος: Πρόκριση για την ομάδα παίδων πόλο με προπονητή το Νίκο Μπαμπάνα. Διάκριση του μπραχαμιώτη τεχνικού

Άλιμος: Πρόκριση για την ομάδα παίδων πόλο με προπονητή το Νίκο Μπαμπάνα. Διάκριση του μπραχαμιώτη τεχνικού

alimos-prokrisi-gia-tin-omada-paidwn-polo-me-proponiti-to-niko-mpampana-diakrisi-toy-mprahamiwti-tehnikoy-brahaminewsgr.jpg

Άλιμος: Πρόκριση για την ομάδα παίδων πόλο με προπονητή το Νίκο Μπαμπάνα. Διάκριση του μπραχαμιώτη τεχνικού. Το ρεπορτάζ

 

Άλιμος: Πρόκριση για την ομάδα παίδων πόλο με προπονητή το Νίκο Μπαμπάνα

 

 

Αγωνιστική επιτυχία πρόκρισης για την ομάδα παίδων του ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ, καθώς κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση των αγώνων. Μία επιτυχία η οποία έρχεται να συνδυαστεί με την καθοδήγηση του Νίκου Μπαμπάνα και των συνεργατών του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μπραχαμιώτης τεχνικός μαζί με τη διοίκηση και άμεσο συνεργάτη του τον Γιώργο Μπλάνα, οδηγούν την ομάδα του Αλίμου, στις επιτυχίες.

Όπως άλλωστε τονίζουν στο σύλλογο, ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ έχει έρθει για να πρωταγωνιστήσει στην ελληνική υδατοσφαίριση, με το γυναικείο τμήμα να έχει θέσει άμεσα τις βάσεις για τον σύλλογο, ενώ η δημιουργία ακαδημίας αγοριών ήρθε στον σωστό χρόνο, με πλάνο και φιλοδοξία για τα επόμενα χρόνια.

 

Οι ακαδημίες του ανδρικού τμήματος

 

Στην πρώτη του λοιπόν χρονιά λειτουργίας, οι ακαδημίες του ανδρικού τμήματος αριθμούν ήδη περί τα 50 παιδιά, χωρισμένα φυσικά στα ανάλογα ηλικιακά γκρουπ. Ο προπονητής Νίκος Μπαμπάνας μαζί με τη διοίκηση και τον άμεσο συνεργάτη του, Γιώργο Μπλάνα, χάραξαν την πολιτική στην αρχή της σεζόν, θέτοντας τους στόχους.

Ο κυριότερος και πιο βασικός ήταν η συμμετοχή σε όλα τα εθνικά πρωταθλήματα, γεγονός που σιγά σιγά παίρνει σάρκα και οστά. Μετά τους νέους άνδρες, το εφηβικό και το παιδικό, απομένουν οι Μίνι Παίδες για να έχει επιτευχθεί ο σκοπός στον απόλυτο βαθμό.

Πέρα από τη συμμετοχή αυτή καθ’ αυτή όμως ήρθε και μία πρόκριση. Το παιδικό τμήμα παρότι αποτελείται από παιδιά γεννημένα από το 2010 και μετά (στο Κ15 έχουν δικαίωμα συμμετοχής από 2009 και μετά) κατόρθωσε και πήρε την πρόκριση στη Β’ φάση του πρωταθλήματος πριν από λίγες μέρες, λαμβάνοντας μέρος στο Β΄ όμιλο Αττικής.

Β’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Δημοτικά Νίκαιας & Αλίμου, Λαιμός / ΝΟΒ): ΝΟ Βουλιαγμένης, Ιωνικός Νίκαιας, Άλιμος ΝΑΣ, ΑΟ Καστέλας, Νηρέας Χαλανδρίου

 

Ο Νίκος Μπαμπάνας

Την απόλυτη ικανοποίησή του εξέφρασε ο Νίκος Μπαμπάνας, ο οποίος στις δηλώσεις του, επεσήμανε: «Καταφέραμε και πήραμε την πρόκριση στην επόμενη φάση στην παρθενική συμμετοχή μας σε εθνικό πρωτάθλημα και μάλιστα συνέβη κάτι τέτοιο παρότι είμαστε μικρότεροι ηλικιακά. Το παιδικό πρωτάθλημα (Κ15) αφορά παιδιά που είναι γεννημένα από το 2009 και μετά ενώ εμείς έχουμε γεννηθέντες από το 2010 και μικρότερους. Ο στόχος για τη φετινή χρονιά ως νεοσύστατο τμήμα ανδρών είναι να μπορέσουμε να κατεβούμε σε όλες τις κατηγορίες. Ευελπιστούμε για το καλύτερο στη συνέχεια.

Συνολικά είμαστε όλη η ακαδημία, από νέους άνδρες και μικρότερους 50 παιδιά. Είναι πολύ ελπιδοφόρο νούμερο για πρώτη χρονιά λειτουργίας και γι’ αυτό θέσαμε το στόχο αυτό να κατεβούμε σε όλες τις κατηγορίες με τις αντίστοιχες ηλικίες.

Σκοπεύουμε στην αύξηση του αριθμού των παιδιών, να στήσουμε το τμήμα και σιγά σιγά να δουλέψουμε και να αρχίσουμε να κοιτάζουμε έπειτα και το αποτέλεσμα, τις επιτυχίες».

 

Η σύνθεση της ομάδας

Η σύνθεση της ομάδας έχει ως εξής:

Τζανετής Φίλιππος
Γκαλιμάνης Ιωάννης
Γρηγοριάδης Μιχάλης
Βλασσόπουλος Ιάσωνας
Τζωρτζάκης Γεώργιος
Αλουσλάρι Αλέξανδρος
Κοσοφίδης Νίκος
Κερκουλάς Στέλιος
Αρμένης Σωκράτης
Σπηλιόπουλος Άρης
Γιαννιτσάνος Νίκος
Παπαδημητρίου Σπύρος
Μαρουλάκης Νίκος
Σκόρδος Οδυσσέας
Γιούλης Μιχαήλ
Σιαβίκης Αναστάσιος
Δαφνής Δημήτριος
Ζαρταλούδης Θωμάς

Προπονητές:
Μπαμπάνας Νίκος
Μπλάνας Γιώργος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΕΣ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ

Η ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ