13 Ιουλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών έκοψε την πίτα του. Η γιορτή

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών έκοψε την πίτα του. Η γιορτή

o-politistikos-syllogos-gynaikwn-ekopse-tin-prwtohroniatiki-pita-toy-i-giorti-brahaminewsgr-1.jpg11-1.jpg

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών έκοψε την πίτα του. Η γιορτή. Οι παρευρισκόμενοι

 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών έκοψε την πίτα του

 

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών.

Αρκετός κόσμος παραβρέθηκε στην εκδήλωση, στην οποία το μήνυμα είναι πως ο σύλλογος θα πρέπει να μείνει δυνατός και διαχρονικός. Εκφράστηκε δε συμπαράσταση των φορέων της πόλης προς την πρόεδρο, Στέλλα Μανιδάκη και στο διοικητικό συμβούλιο, ότι θα συμπαρασταθούν στη διατήρηση του συλλόγου, με τη σχετική ενίσχυσή του.

Το φλουρί σήμερα στην αγαπημένη σε όλες και όλους κ. Κατερίνα Ξυλούρη Παναγοπούλου”. Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο πατήρ Φαλιέρος.

 

Οι παρευρισκόμενοι

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι: βουλευτής νοτίου τομέα, Νίκος Βρεττός, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Κώστας Σταυρόπουλος, οι αντιδήμαρχοι: Γιώργος Ταμπακόπουλος, Άντζι Σαραβελάκη, οι δημοτικοί σύμβουλοι: Βαγγέλης Μαλαθούνης, Βάσω Βαζαίου, Αλέκα Γιαννοπούλου, Χριστίνα Μαργαρίτη, Γιάννα Κωνσταντίνου. Επίσης η δημοτική σύμβουλος Ελένη Καντζέλη, εκπροσωπώντας την πρώην δήμαρχο Μαρία Ανδρούτσου κ.ά.

o-politistikos-syllogos-gynaikwn-ekopse-tin-prwtohroniatiki-pita-toy-i-giorti-brahaminewsgr.jpg1_.jpg.jpg

o-politistikos-syllogos-gynaikwn-ekopse-tin-prwtohroniatiki-pita-toy-i-giorti-brahaminewsgr-1.jpg11-1.jpg

o-politistikos-syllogos-gynaikwn-ekopse-tin-prwtohroniatiki-pita-toy-i-giorti-brahaminewsgr.jpg12.jpg o-politistikos-syllogos-gynaikwn-ekopse-tin-prwtohroniatiki-pita-toy-i-giorti-brahaminewsgr.jpg13.jpg

o-politistikos-syllogos-gynaikwn-ekopse-tin-prwtohroniatiki-pita-toy-i-giorti-brahaminewsgr.jpg14.jpg o-politistikos-syllogos-gynaikwn-ekopse-tin-prwtohroniatiki-pita-toy-i-giorti-brahaminewsgr.jpg15.jpg o-politistikos-syllogos-gynaikwn-ekopse-tin-prwtohroniatiki-pita-toy-i-giorti-brahaminewsgr-1.jpg16-1-scaled.jpg o-politistikos-syllogos-gynaikwn-ekopse-tin-prwtohroniatiki-pita-toy-i-giorti-brahaminewsgr.jpg17-scaled.jpg o-politistikos-syllogos-gynaikwn-ekopse-tin-prwtohroniatiki-pita-toy-i-giorti-brahaminewsgr-1.jpg17-1.jpg

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ

Η ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ