24 Ιουλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Καθιερώνεται το βραβείο Βασιλικής Βερυκάκη. Με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου

Καθιερώνεται το βραβείο Βασιλικής Βερυκάκη. Με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου

kathierwnetai-to-vraveio-vasilikis-verykaki-me-apofasi-toy-dimotikoy-symvoylioy-brahaminewsgr.jpg

Καθιερώνεται το βραβείο Βασιλικής Βερυκάκη. Με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Το ρεπορτάζ.

 

 

Καθιερώνεται το βραβείο Βασιλικής Βερυκάκη

 

Την καθιέρωση βραβείου που θα φέρει το όνομα της αείμνηστης δημάρχου, Βασιλικής Βερυκάκη, γνωστοποίησε με ανάρτησή της η Μαρία Ανδρούτσου, μετά από ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Η πρώην δήμαρχος επισημαίνει ότι αυτό πρόκειται να ξεκινήσει να λειτουργεί στη φετινή εκδήλωση για την 8η Μαρτίου.

Μάλιστα, η Μαρία Ανδρούτσου, έκανε γνωστό ότι: “ως Δήμαρχος είχα τη μεγάλη χαρά σε εκδήλωση της Επιτροπής Ισότητας το 2012 να τιμήσουμε εν ζωή την αείμνηστη Λόλα Γιαλαμά”.

Φέτος, το βραβείο θα δοθεί στη 2η γενιά της οικογένειας Γιαλαμά, που είναι στο τιμόνι της επιχείρησης γυναικείων ενδυμάτων LOLA.

kathierwnetai-to-vraveio-vasilikis-verykaki-me-apofasi-toy-dimotikoy-symvoylioy-brahaminewsgr.jpg1_.jpg.jpg kathierwnetai-to-vraveio-vasilikis-verykaki-me-apofasi-toy-dimotikoy-symvoylioy-brahaminewsgr.jpg2_.jpg.jpg kathierwnetai-to-vraveio-vasilikis-verykaki-me-apofasi-toy-dimotikoy-symvoylioy-brahaminewsgr.jpg3_.jpg.jpg kathierwnetai-to-vraveio-vasilikis-verykaki-me-apofasi-toy-dimotikoy-symvoylioy-brahaminewsgr.jpg4_.jpg.jpg kathierwnetai-to-vraveio-vasilikis-verykaki-me-apofasi-toy-dimotikoy-symvoylioy-brahaminewsgr.jpg5_.jpg.jpg.jpg

Η ανάρτηση της Μαρίας Ανδρούτσου

Συγκεκριμένα, η πρώην δήμαρχος στην ανάρτησή της, αναφέρει:

“Ενόψει της φετινής εκδήλωσης για την 8η Μάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο στην πρόσφατη συνεδρίασή του αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ την καθιέρωση Βραβείου, που θα φέρει το όνομα της αείμνηστης Δημάρχου Βασιλικής Βερυκάκη, η οποία για τρεις συνεχόμενες θητείες υπηρέτησε την πόλη μας από την υψηλή αυτή θέση ευθύνης, ανοίγοντας δρόμους για την Ισότητα και την ανάδειξη των Γυναικών στα κέντρα λήψης των αποφάσεων ‼️
Φέτος, το βραβείο θα δοθεί στη 2η γενιά της οικογένειας Γιαλαμά, που είναι στο τιμόνι της επιχείρησης γυναικείων ενδυμάτων LOLA. Μια επιχείρηση “τοπόσημο” για το Δήμο μας, που δημιούργησε πριν από 50 χρόνια το ζεύγος Γρηγόρης και Λόλα Γιαλαμά.
Αξίζει να επισημάνω ότι ως Δήμαρχος είχα τη μεγάλη χαρά σε εκδήλωση της Επιτροπής Ισότητας το 2012 να τιμήσουμε εν ζωή την αείμνηστη Λόλα Γιαλαμά”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ

Η ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ