24 Ιουλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Πρεκετές: “Απογοήτευση… Η προσωπική μου επιλογή να στηρίξω την δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών τον νυν δήμαρχο κ. Στέλιο Μαμαλάκη”. Οι ευθείες βολές του

Πρεκετές: “Απογοήτευση… Η προσωπική μου επιλογή να στηρίξω την δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών τον νυν δήμαρχο κ. Στέλιο Μαμαλάκη”. Οι ευθείες βολές του

preketes-apogoiteysi-i-proswpiki-moy-epilogi-na-stitixw-tin-deyteri-kyriaki-twn-dimotikwn-eklogwn-ton-dimarho-k-stelio-mamalaki-oi-eytheies-voles-toy-brahaminewsgr.jpg

Πρεκετές: “Απογοήτευση… Η προσωπική μου επιλογή να στηρίξω την δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών τον νυν δήμαρχο κ. Στέλιο Μαμαλάκη”. Οι ευθείες βολές του. Η ανακοίνωση

 

 

Πρεκετές: “Απογοήτευση… Η προσωπική μου επιλογή να στηρίξω την δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών τον νυν δήμαρχο κ. Στέλιο Μαμαλάκη”

 

Ευθείες βολές κατά του Στέλιου Μαμαλάκη εξαπέλυσε με ανακοίνωση ανάρτησή του ο Χρήστος Πρεκετές. Ο επικεφαλής της παράταξης “Νέα Πνοή Προοπτική” ρίχνει ευθείες βολές κατά του σημερινού δημάρχου και της διοίκησής του. Αποκορύφωμα της ενέργειάς του αυτή, αποτελεί η απόφαση αύξησης των δημοτικών τελών. Μία αύξηση την οποία χαρακτηρίζει ως ληστρική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χρήστος Πρεκετές καταψήφισε το τεχνικό πρόγραμμα που εισηγήθηκε η διοίκηση Μαμαλάκη στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου 2024.

Η ανακοίνωση του Χρήστου Πρεκετέ

 

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του ο Χρήστος Πρεκετές, επισημαίνει:

“Απογοήτευση…
Η προσωπική μου επιλογή να στηρίξω την δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών τον νυν δήμαρχο κ. Στέλιο Μαμαλάκη, πιστεύοντας στην ανάγκη αλλαγής προσώπων και καθεστωτικών νοοτροπιών, δεν σημαίνει ανοχή και πολιτική παροψία απέναντι στα λάθη που ήδη έχουν καταγραφεί και τα οποία κλονίζουν την αισιοδοξία και του πλέον καλόπιστου συνδημότη μας.
Η ληστρική ,πρωτοφανής στα χρονικά του δήμου Αγίου Δημητρ;iου, αύξηση των δημοτικών τελών 10 (‼️)φορές πάνω από τον πληθωρισμό κάνει φτωχή ακόμη και τη λέξη ΧΑΡΑΤΣΙ για τα φτωχά -λαϊκά στρώματα του Αγίου Δημητρίου που αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού της πόλης μας.
Πρόκειται για αδυσώπητο πέλεκυ οικονομικής αφαίμαξης.
Δηλώνουμε όχι απλώς την κάθετη αντίθεσή μας σε οποιαδήποτε αύξηση των δημοτικών τελών, αλλά καλούμε τη διοίκηση του Δήμου να αλλάξει οικονομική ρότα.
Δηλώνουμε δε πως θα είμαστε απέναντι σε οποιαδήποτε αντιλαϊκό μέτρο, που έρχεται να συνθλίψει το εισόδημα των δημοτών του Αγίου Δημητρίου.
Χρηστος Αθ. Πρεκετες
Επικεφαλής ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ…για τον Άγιο Δημήτριο”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ

Η ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ