13 Ιουλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Μπαμπάνας: Κοινή προετοιμασία με εθνική Ολλανδίας. Ο μπραχαμιώτης τεχνικός

Μπαμπάνας: Κοινή προετοιμασία με εθνική Ολλανδίας. Ο μπραχαμιώτης τεχνικός

mpampanas-koini-proetoimasia-me-ethniki-ollandias-o-brahamiwtis-tehnikos-brahaminewsgr.jpg

Μπαμπάνας: Κοινή προετοιμασία με εθνική Ολλανδίας. Ο μπραχαμιώτης τεχνικός. Το ρεπορτάζ

 

Μπαμπάνας: Κοινή προετοιμασία με εθνική Ολλανδίας

 

mpampanas-koini-proetoimasia-me-ethniki-ollandias-o-brahamiwtis-tehnikos-brahaminewsgr1.jpg

Κοινή προετοιμασία με το κλιμάκιο της εθνικής Ολλανδίας για τους έφηβους θα πραγματοποιήσει το αντίστοιχο συγκρότημα του Αλίμου ΝΑΣ στο πόλο. Στην ομάδα προπονητής είναι ο μπραχαμιώτης, Νίκος Μπαμπάνας.

Σύμφωνα με του υπεύθυνους της ομάδας του Αλίμου, πρόκειται να υπάρξει δυνατή προετοιμασία για τους Έφηβους και να τεστάρουν τις δυνάμεις τους.

 

Η ανακοίνωση στου συλλόγου

Στην ανακοίνωση του συλλόγου, επισημαίνεται:

“Δυνατή προετοιμασία για τους Έφηβους του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ απέναντι σε κλιμάκιο της εθνικής Ολλανδίας (U17). Οι νεαροί αθλητές του Νίκου Μπαμπάνα είχαν την ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνάμεις τους και να εξελιχθούν αγωνιζόμενοι με αντιπάλους από το εξωτερικό.

Η προετοιμασία με το Ολλανδικό κλιμάκιο πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Αλίμου παρουσία της Ίφκε Φαν Μπέλκουμ, παλιάς δόξας της Εθνικής Ολλανδίας, η οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία επί ελληνικού εδάφους με τον προπονητή του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ, Νίκο Μπαμπάνα”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Μπαμπάνας επανεξελέγη στο Δ.Σ. του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης. Ο ίδιος, επεσήμανε: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συναδέλφους προπονητές για την εμπιστοσύνη και την επανεκλογή μου στο Δ.Σ. του Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης – Hellenic Water Polo Coaches.
Στον αγώνα αυτό δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, είμαστε όλοι ενωμένοι για το κοινό καλό και την αναβάθμιση του αθλήματος και του επαγγέλματος μας”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΛΙΜΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ

Η ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ