24 Ιουλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Ανδρονίκη Γιαννοπούλου: Η μπραχαμιώτισα σπρίντερ του Πήγασου Γ.Σ. που “πετάει”. Αποκαλυπτική συνέντευξη

Ανδρονίκη Γιαννοπούλου: Η μπραχαμιώτισα σπρίντερ του Πήγασου Γ.Σ. που “πετάει”. Αποκαλυπτική συνέντευξη

androniki-giannopoyloy-i-brahamiwtisa-sprinter-toy-pigasoy-gs-poy-petaei-apokalyptiki-synenteyxi-brahaminews.gr_.jpg

Ανδρονίκη Γιαννοπούλου: Η μπραχαμιώτισα σπρίντερ του Πήγασου Γ.Σ. που “πετάει”. Αποκαλυπτική συνέντευξη. Το ρεπορτάζ

 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

Ανδρονίκη Γιαννοπούλου: Η μπραχαμιώτισα σπρίντερ του Πήγασου Γ.Σ. που “πετάει”

 

androniki-giannopoyloy-i-brahamiwtisa-sprinter-toy-pigasoy-gs-poy-petaei-apokalyptiki-synenteyxi-brahaminews.gr_.jpg androniki-giannopoyloy-i-brahamiwtisa-sprinter-toy-pigasoy-gs-poy-petaei-apokalyptiki-synenteyxi-brahaminews.gr2_.jpg

androniki-giannopoyloy-i-brahamiwtisa-sprinter-toy-pigasoy-gs-poy-petaei-apokalyptiki-synenteyxi-brahaminews.gr4_.jpg

Το όνομά της από μόνο του σε προδιαθέτει για νίκες. Και δεν είναι τυχαίο. Η Ανδρονίκη Γιαννοπούλου, για την οποία γίνεται η αναφορά, πρόκειται για μια από τις “σαίτες” του Πήγασου Γ.Σ. Για μία από τις αθλήτριες – σπρίντερ η οποία έχει δείξει τις δυνατότητες και το ταλέντο της από τη συμμετοχή της στους αγώνες, ιδίως των 60 μ. όπου έχει καταφέρει να καταγράψει στο παλμαρέ της την κατάκτηση της καλύτερης επίδοσης σε πανελλήνιο επίπεδο (7”.89), στην ημερίδα κλειστού στο ΣΕΦ.

Το Brahaminews.gr βρέθηκε στο γήπεδο του Αγίου Δημητρίου, όπου προπονείται κάτω από την προπονητική καθοδήγηση του Γιάννη Πίτσα, μαζί με τις συναθλήτριες και τους συναθλητές της. Μας μίλησε τόσο η ίδια για τις επιδόσεις και τις βλέψεις της, όσο και ο προπονητής της. Ας τους απολαύσουμε

 

Ανδρονίκη Γιαννοπούλου

 

 

“Ασχολούμαι με τον αθλητισμό εδώ και επτά χρόνια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιάννη Πίτσα, τον προπονητή μου, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησα, στάθηκε δίπλα μου και πίστεψε σε μένα.

Το άθλημα που μου αρέσει είναι τρέξιμο. Μου αρέσει να τρέχω μικρές αποστάσεις κυρίως. Όλοι οι αθλητές έχουν κάποιο πρότυπο. Εγώ πιστεύω στον εαυτό μου και δεν κοιτάω τι κάνουν οι άλλοι. Βλέπω τι θα κάνω.

Γενικά, ο στόχος μου είναι να πάρω μέρος σε αγώνες ευρωπαϊκό. Μου αρέσουν τα 60 μ. αλλά και το μήκος, όπου επίσης είμαι καλή. Ασχολούμαι όμως περισσότερο καιρό με τις ταχύτητες κι εκεί θα ήθελα να επικεντρωθώ. Έχω συνηθίσει αυτά τα αγωνίσματα.

Έκανα παλαιότερα μήκος με έναν άλλο γυμναστή αλλά έφυγε κι επέστρεψα στις ταχύτητες”.

Οι στόχοι της Ανδρονίκης Γιαννοπούλου δεν σταματούν εδώ. Όπως η ίδια υποστηρίζει, θέλει να κατακτήσει μετάλλιο στους ευρωπαϊκούς αγώνες αλλά να γίνει και Ολυμπιονίκης.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: “Θέλω να γίνω Ολυμπιονίκης και να ξεχωρίσω στους ευρωπαϊκούς αγώνες και να κάνω έναν καλό χρόνο.

Παρακολουθήστε στο βίντεο που ακολουθεί, τις δηλώσεις της Ανδρονίκης Γιαννοπούλου, η οποία έχει στο πλευρό της συνέχεια τον πατέρα της Παναγιώτη και τη μητέρα της Σοφία.

androniki-giannopoyloy-i-brahamiwtisa-sprinter-toy-pigasoy-gs-poy-petaei-apokalyptiki-synenteyxi-brahaminews.gr5_.jpg androniki-giannopoyloy-i-brahamiwtisa-sprinter-toy-pigasoy-gs-poy-petaei-apokalyptiki-synenteyxi-brahaminews.gr6_.jpg

Ο Γιάννης Πίτσας

 

Ο Γιάννης Πίτσας είναι ο προπονητής του συλλόγου και βέβαια ο άνθρωπος ο οποίος πίστεψε στις δυνατότητες της Ανδρονίκης Γιαννοπούλου. Μίλησε στο Brahaminews.gr τόσο για την Ανδρονίκη, τις βλέψεις, τις δυνατότητές της αλλά και για το δυναμικό του συλλόγου. Τις προοπτικές των αθλητριών και αθλητών του.

Μεταξύ των άλλων, στις δηλώσεις του ανέφερε: ” Ο Πήγασος είναι ένας σύλλογος ο οποίος ιδρύθηκε το 2016 από ανθρώπους οι οποίοι όμως βρίσκονται στο χώρο του στίβου στον Άγιο Δημήτριο, πολλά χρόνια. Πάνω από 30 χρόνια. Ήταν ένα νέο ξεκίνημα. Θεωρήσαμε ότι κάτι έλειπε και κάναμε μια προσπάθεια για να συμπληρώσουμε αυτό που έλειπε, γιατί πάντα οι σύλλογοι συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον κι αυτός είναι ο στόχος μας”.

Στην αναφορά του για την Ανδρονίκη Γιαννοπούλου, μεταξύ των άλλων, τόνισε: “Έχει πετύχει την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην Ελλάδα για παιδιά της ηλικίας της, για παιδί 14 ετών, στα 60 μ. κλειστού στίβου”.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξή του στο βίντεο που ακολουθεί:

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ

Η ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ