14 Ιουνίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Σύλλογος Ασυρμάτου: Αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό. Η ανακοίνωση

Σύλλογος Ασυρμάτου: Αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό. Η ανακοίνωση

syllogos-asyrmatoy-allileggyi-ston-palaistiniako-lao-i-anakoinwsi-brahaminewsgr.jpg

Σύλλογος Ασυρμάτου: Αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό. Η ανακοίνωση. Το ρεπορτάζ

 

Σύλλογος Ασυρμάτου: Αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό

Ο σύλλογος Ασυρμάτου στηρίζει και είναι αλληλέγγυος στο λαό της Παλαιστίνης. Μάλιστα, με ανακοίνωσή του εκφράζει και επίσημα τις θέσεις του με σχετική ανακοίνωση.

 

Η ανακοίνωση του συλλόγου Ασυρμάτου

 

Συγκεκριμένα, σ’ αυτή επισημαίνει:

 

“Με αφορμή τους εορτασμούς των “Παναγουλείων” και της Ειρηνοδρομίας, ο Πολιτιστικός – Εξωραϊστικός – Οικολογικός Σύλλογος «ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ» εκφράζει την αλληλεγγύη και τη στήριξή του στον πολύχρονο αγώνα του Παλαιστινιακού λαού ενάντια στην συνεχιζόμενη, βάρβαρη και δολοφονική Ισραηλινή κατοχή.
Ο τεράστιος πόλεμος προπαγάνδας και αντιστροφής της πραγματικότητας για να δικαιολογηθεί η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ και το ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ που συντελείται από το Ισραήλ εναντίον του λαού της πολύπαθης Παλαιστίνης, δεν μπορεί παρά να μας κινητοποιήσει, να μας αφυπνίσει αλλά και να μας εξοργίσει, αν θέλουμε να λεγόμαστε και να είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
Οι συνεχόμενες εικόνες των νεκρών παιδιών στα συντρίμμια των επιθέσεων στη Γάζα, οι συνεχιζόμενες εκκαθαρίσεις στη Ράφα, η εξολόθρευση χιλιάδων αμάχων Παλαιστινίων που έχουν χάσει τη ζωή τους από την ανελέητη σφαγή και τη δολοφονική επίθεση στην οποία επιδίδεται το κράτος του Ισραήλ με πάνω από 35.000 νεκρούς (μεταξύ των οποίων πάνω από 10.000 παιδιά), αρνούμενο την εφαρμογή των αποφάσεων του ΟΗΕ για δημιουργία δυο ανεξάρτητων κρατών, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να γίνουν αποδεκτές.
Κανείς δεν πρέπει να κλείσει τα μάτια του σε αυτό το έγκλημα. Κανείς δεν μπορεί να μένει αδιάφορος στη σφαγή ενός ολόκληρου λαού. Κανείς δεν μπορεί να σωπαίνει. Να σταματήσει άμεσα ο πόλεμος και η σφαγή του λαού της Παλαιστίνης. Καμία εμπλοκή της Ελλάδας σε αυτό το έγκλημα.
Χαιρετίζουμε και στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα των φοιτητών στα πανεπιστήμια της Αμερικής, της Ευρώπης και όλου του κόσμου απέναντι στις αποφάσεις των κυβερνήσεών τους. Ενώνουμε τη φωνή μας με τις φωνές της νεολαίας και των λαών όλης της ανθρωπότητας που απαιτούν να δικαιωθεί ο Παλαιστινιακός λαός για να μπορέσει να αποκτήσει τη δική του ανεξάρτητη, ελεύθερη, κυρίαρχη πατρίδα στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ, όπως ορίζουν οι αποφάσεις του ΟΗΕ.
Καλούμε τους φίλους και τις φίλες, τους γείτονες και τις γειτόνισσες της περιοχής μας, καθώς και τα μέλη του Συλλόγου μας σε συνεχόμενη δράση για τη στήριξη του αγώνα του λαού της Παλαιστίνης για Ελευθερία και το σταμάτημα της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ του ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ από το Ισραήλ και τους συμμάχους τους.
Σε κάθε χώρο του πλανήτη, της χώρας, του δήμου μας και της γειτονιάς μας να ηχήσει παντού το σύνθημα CEASEFIRE NOW! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!”.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ

Η ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ