15 Μαΐου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Έσπασαν τα …νερά! Και το Μπραχάμι …ευωδίασε

Έσπασαν τα …νερά! Και το Μπραχάμι …ευωδίασε

espasan-ta-nera-kai-to-brahami-eywdiase-brahaminewsgr.jpg2_.jpg

Έσπασαν τα …νερά! Και το Μπραχάμι ευωδίασε. Τρέχει η εταιρία ύδρευσης να ξεβουλώσει τα βουλωμένα φρεάτια από τις πάνες των μωρών…!

 

Έσπασαν τα …νερά!

“Μοσχοβολούσε” το Μπραχάμι την Παρασκευή το βράδυ 18 Νοεμβρίου 2022, εκεί χαμηλά της Αγίου Δημητρίου στο ύψος της ΛΟΛΑΣ, για αρκετές ώρες μάλιστα παρακαλώ. Εκεί λοιπόν, όπου βούλωσε ο υπόνομος και τα μυρωδάτα απόβλητα ξεχείλισαν και σκόρπισαν στην άσφαλτο. Γέμισαν οι δρόμοι από τα μυρωδάτα υγρά του υπονόμου και χρειάστηκε η επέμβαση της ειδικής μονάδας της ΕΥΔΑΠ για να δώσει τη λύση. Οι εργαζόμενοι άνοιξαν το καπάκι της παρακείμενης οδού από το γνωστό κατάστημα ρούχων και τι δεν έβγαλαν από μέσα. Ακόμη και πάνες μωρών που δεν διασπώνται και ήρθαν και τα βούλωσαν όλα. Παιδιά έλεος. Μη ρίχνετε ότι βρείτε στη λεκάνη. Κι επειδή τραβήξατε δηλαδή το καζανάκι κι αυτά πήγαν κάτω, δεν σημαίνει ότι διασπάστηκαν στους υπονόμους. Αυτά και άλλα πολλά που πετάμε μέσα που δεν πρέπει (σ.σ. να μην τα ονοματίσω) έρχονται πίσω στη μούρη μας…! Προσοχή λοιπόν και σεβασμός σε όλους και από όλους μας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΔΕΣ ΕΔΩ

 

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

espasan-ta-nera-kai-to-brahami-eywdiase-brahaminewsgr.jpgespasan-ta-nera-kai-to-brahami-eywdiase-brahaminewsgr.jpg3_.jpgespasan-ta-nera-kai-to-brahami-eywdiase-brahaminewsgr.jpg4_.jpgespasan-ta-nera-kai-to-brahami-eywdiase-brahaminewsgr.jpg5_.jpg